Hej dziewuszki.. po nieudanym podejsciu ICSI, kazali odstawić leki. Odstawilam chyba na jeden dzień bo pojawila się @. Od 1 dnia kazal mi lekarz przyjmowac od nowa, przygotowywujac sie do następnej procedury. Brałam leki 6dni po czym moja Pani doktor u ktorej bylam ostatnio na wizycie poinformowala mnie przez telefon ze powinnam odstawic leki i zrobić miesięczną przerwe. Dlatego kazala odstawiac encorton stopniowo, dziś mam wziąć ostatnią połówkę, ale chodzi mi o to ze zobaczylam wczoraj i dzis lekka plamke na bieliznie krwi. Co to może być?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana a jakie leki odstawiłaś oprócz encortonu? Który masz teraz dc? Nie podrażniłaś sie czymś? Może to plamienie jest po burzy hormonalnej, jaką miał Twój organizm?Hej dziewuszki.. po nieudanym podejsciu ICSI, kazali odstawić leki. Odstawilam chyba na jeden dzień bo pojawila się @. Od 1 dnia kazal mi lekarz przyjmowac od nowa, przygotowywujac sie do następnej procedury. Brałam leki 6dni po czym moja Pani doktor u ktorej bylam ostatnio na wizycie poinformowala mnie przez telefon ze powinnam odstawic leki i zrobić miesięczną przerwe. Dlatego kazala odstawiac encorton stopniowo, dziś mam wziąć ostatnią połówkę, ale chodzi mi o to ze zobaczylam wczoraj i dzis lekka plamke na bieliznie krwi. Co to może być?
Sol
A mialo byc tak pieknie...!Jedna procedurę tylko niestety, mem jeszcze 15 oocytow zamrożonych. Mój maż nawet z nimi nie chce próbować, mówi ze nie chce spędzić pół życia na walce o drugie dziecko, woli sie skupić na tym które mamy, tak uważa. Nie wiem będę z nim rozmawiać, nadal mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby [emoji30].
Na pewno dam znać jak coś wymyślę i skonsultuje z lekarzami.
Ty tez kochana jak coś Twoje mądre głowy lekarskie wymyśla dawaj znać. Pozostaje nam sie wspierać w swoich marzeniach [emoji30]
Moze maz sie jeszcze namowi jak juz nawet nie musicie przez procedure przechodzic. Kurcze uparciuch z niego, chociaz dalby Wam szanse tak do Twojej 40, oczywiscie jak Ty bedziesz chciala...
Dawaj go tutaj na forum pogadamy z nim!
Estrofem tez był. Plamienie jest minimalne jak można nazwac to wogole plamieniem.Kochana a jakie leki odstawiłaś oprócz encortonu? Który masz teraz dc? Nie podrażniłaś sie czymś? Może to plamienie jest po burzy hormonalnej, jaką miał Twój organizm?
dżoasia
a który masz dc?Estrofem tez był. Plamienie jest minimalne jak można nazwac to wogole plamieniem.
dżoasia
męża @marg88 też możemy wywołać do odpowiedziA mialo byc tak pieknie...!
Moze maz sie jeszcze namowi jak juz nawet nie musicie przez procedure przechodzic. Kurcze uparciuch z niego, chociaz dalby Wam szanse tak do Twojej 40, oczywiscie jak Ty bedziesz chciala...
Dawaj go tutaj na forum pogadamy z nim!
Sol
Nie napisalam, ze nie akceptuje, tylko ze bym sie nie odwazyla odstawic lekow w 10dniu i tylko po tescie. Tylko tyle.
Zycze Ci, zeby test Cie zawiodl i w piatek zaskoczyl. Powodzenia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobaja mi sie Twoje zyczenia. Dziekuje bardzo.
Tez bym bardzo chciala!
13dca który masz dc?
dżoasia
no to albo to jakieś plamienie okołoowulacyjne albo nagły spadek estradiolu związany z odstawieniem estrofemu... albo twoj organizm musi sie przyzwyczaić do nowej sytuacji i na razie sam nie wie co ma robić... jakby sie bardziej rozkręciło to może skontaktuj się z dr, ale myślę, że to nic takiego
reklama
walczaca o szczescie
Tak i mi nikt nie proponowal transferu w drugiej dobie dlatego sie zastanawiam :-)) Transfer tez u Lewego??
Tak, Ty tez?
Podziel się: