reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W grudniu na pewno nie podchodzę, chcę trochę odpocząć od tych leków i napięcia nacieszyć sie świetami, a nie ciagle pilnować terminów (wizyt, leków itp)

Co robię, nie wiem. Zastanawiam sie nad zmiana lekarza na innego przy ostatniej mojej próbie - zastanawiam sie tez nad podejściem w cyklu naturalnym - bo skoro 2 razu w sztucznym się nie udało to może w naturalnym, pójdę na wizytę do mojego starego lekarza i do nowego posłucham co maja do zaproponowania.

Niestety ja nie będę miała podejścia do kolejnej procedury - taka jest decyzja niby nasza, ale tak naprawdę mojego męża [emoji30]
Ja tez sie nad naturalnym cyklem zastanawiam. Pogadam tez z lekarzem. Daj znac jak juz cos wymyslisz...
A ile mialas procedur, ze maz tak sie nastawil?
U mnie jest odwrodnie, to on bardziej chce probowac...

Ja tez sie nad naturalnym cyklem zastanawiam. Pogadam tez z lekarzem. Daj znac jak juz cos wymyslisz...
A ile mialas procedur, ze maz tak sie nastawil?
U mnie jest odwrodnie, to on bardziej chce probowac...

Jedna procedurę tylko niestety, mem jeszcze 15 oocytow zamrożonych. Mój maż nawet z nimi nie chce próbować, mówi ze nie chce spędzić pół życia na walce o drugie dziecko, woli sie skupić na tym które mamy, tak uważa. Nie wiem będę z nim rozmawiać, nadal mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby [emoji30].

Na pewno dam znać jak coś wymyślę i skonsultuje z lekarzami.

Ty tez kochana jak coś Twoje mądre głowy lekarskie wymyśla dawaj znać. Pozostaje nam sie wspierać w swoich marzeniach [emoji30]

kurde tyle leków teraz biorę (część na właśną rękę ) że jest mi niedobrze.. Od rana przyjęłam 10 czy11 tabletek:(
a co bierzesz dokładnie? ja na to mówiłam zestaw emerytów i rencistów a mój mąż, że to skittlesy :D fakt, dużo tego ale mi się akurat nic po nich nie działo...

reklama
Do góry