reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a co bierzesz dokładnie? ja na to mówiłam zestaw emerytów i rencistów a mój mąż, że to skittlesy :D fakt, dużo tego ale mi się akurat nic po nich nie działo...
no to tak:
3 x 2 tabl luteina pod jezyk
3x1 lutinus
folik 1x1
estrofem 2x1
encorton 1,5 tabl

i moje:
ferti formuła
asentra ( moja na nerwice :( )
magnez
koenzymQ10 -ale jestem po punkcji to moze to juz powinnam odstwic??

reklama
Dobrze kojarzysz. Mnie testy nigdy nie zawiodły. Może 10dpt to trochę za wcześnie do odstawienia leków poczekam pewnie do 12dpt. Ale jak na teście się nic nie pojawi to nie ma bata żeby jakąś zdrowa ciąża z tego była. Nigdy nie opieram się na jednym teście zawsze to jest kilka i kilku firm. Jak dla mnie cudów nie ma. Albo sie wytwarza hcg albo nie.
Pewnie że gdybym miała możliwość zrobienia bety to jedna by wystarczyła na 100% ale nie ma możliwości jechać do labo. Rozumiem i szanuje, że nie akceptujesz tego ale każdy jest inny.

Nie napisalam, ze nie akceptuje, tylko ze bym sie nie odwazyla odstawic lekow w 10dniu i tylko po tescie. Tylko tyle.
Zycze Ci, zeby test Cie zawiodl i w piatek zaskoczyl. Powodzenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jedna procedurę tylko niestety, mem jeszcze 15 oocytow zamrożonych. Mój maż nawet z nimi nie chce próbować, mówi ze nie chce spędzić pół życia na walce o drugie dziecko, woli sie skupić na tym które mamy, tak uważa. Nie wiem będę z nim rozmawiać, nadal mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby [emoji30].

Na pewno dam znać jak coś wymyślę i skonsultuje z lekarzami.

Ty tez kochana jak coś Twoje mądre głowy lekarskie wymyśla dawaj znać. Pozostaje nam sie wspierać w swoich marzeniach [emoji30]
Kurczę to tak jak bym słyszała swojego M... on też nie chce wiecej próbować, tylko zabrać tą kruszynke co została i jak się nie uda to zamknąć ten etap życia za sobą... a ja tak bardzo pragnę dziecka drugiego... i też mam zamrożone 12 oocytow, rozmawialiśmy parę razy na ten temat ale on strasznie uparty jeśli chodzi o tą kwestię, on nie chce abym faszerowala się tymi lekami itp. Mam nadzieję ze tam transfer będzie tym szczęśliwym, ale wiem ze szanse są małe...bo kruszynka trochę leniwa i nie wiem czy da sobie radę :( :(

reklama
Ty juz Aska przestan pitolic takie glupoty :p
Oczywiscie ze w styczniu wrocisz po kropki
chciałabym, ale ten styczeń wydaje mi się równie odległy jak np czerwiec więc na tą chwilę nie robi mi to różnicy bo jak cos się zesraka po drodze to przynajmniej nie bede psioczyć jak w lipcu z tą torbielą, tylko grzecznie przestawie nastawienie na kilka miesięcy później :p:D

Do góry