reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny tak z innej beczki . Mam znajoma która będzie przystępować do pierwszego in vitro niestety nie będzie miała refundowanych leków ( długa historia ) i pytam w jej imieniu czy któraś nie ma do odsprzedania Gonal i Menopur ?
@Sylwetka86 kochana niech kolerzanka popatrzy na stronie sprzedajemy i ogloszenia24 niech doda tam ogloszenie a ktos na bank sie do niej odezwie. Musi tez systematycznie sprawdzac czy dochodza nowe ogloszenia ze ktos z checia odsprzeda leki. Ja tak uzbieralam caly komplet menopuru i to calkiem sporo za 800 zl

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Sylwetka86 kochana niech kolerzanka popatrzy na stronie sprzedajemy i ogloszenia24 niech doda tam ogloszenie a ktos na bank sie do niej odezwie. Musi tez systematycznie sprawdzac czy dochodza nowe ogloszenia ze ktos z checia odsprzeda leki. Ja tak uzbieralam caly komplet menopuru i to calkiem sporo za 800 zl
Dziękuję bardzo przekażę ;)

witam dziewczyny własnie wrociłam z kliniki prolaktyna w normie (narazie) i nie ywierzycie wbrew regułą panujacym w klinice bede miec transfer 5dniowej blastki w poniedziałek :) jestem w szoku ucieszyłam sie bardzo ...ale pozniej maz miał termin i dowiedzielismy sie o nastepnych przerzutach tym razem w wezłach i w płucach sa wieksze .. załamałam sie a maz miał stan przedzawałowy z stresu.... nie wiem co to bedzie... tylko płakac chyba zostało

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana aż nie wiem co mam.napisać ... tyle problemów ... modle się za was aby wszystko się dobrze skończyło

reklama
Do góry