Też.. A mi powiedziała babeczka że w novum zawsze w 2 dobie oni robią!!!! Kurdę a Tobie kiedy proponowali??Tak i mi nikt nie proponowal transferu w drugiej dobie dlatego sie zastanawiam :-)) Transfer tez u Lewego??
reklama
no i on mnie prowadzi. On zadecydował ten termin.Tak i mi nikt nie proponowal transferu w drugiej dobie dlatego sie zastanawiam :-)) Transfer tez u Lewego??
Myslę że wiem skad ta decyzja.Moje zarodki padały wcześniej więc myślę że u mamy w dobie będzie im najbezpieczniej.no i on mnie prowadzi. On zadecydował ten termin.
Nie rozuimem tylko dlaczego babeczka po mi pow. ze to jest u nich standard..
Mruch
Fanka BB :)
Kurczę to tak jak bym słyszała swojego M... on też nie chce wiecej próbować, tylko zabrać tą kruszynke co została i jak się nie uda to zamknąć ten etap życia za sobą... a ja tak bardzo pragnę dziecka drugiego... i też mam zamrożone 12 oocytow, rozmawialiśmy parę razy na ten temat ale on strasznie uparty jeśli chodzi o tą kwestię, on nie chce abym faszerowala się tymi lekami itp. Mam nadzieję ze tam transfer będzie tym szczęśliwym, ale wiem ze szanse są małe...bo kruszynka trochę leniwa i nie wiem czy da sobie radę
Rozumiem Cię doskonale - widzisz pozostaje nam wierzyć ze te ostatnie kruszyny dadzą radę [emoji30]. A jaki masz jeszcze na zimowisku?
Mruch
A mialo byc tak pieknie...!
Moze maz sie jeszcze namowi jak juz nawet nie musicie przez procedure przechodzic. Kurcze uparciuch z niego, chociaz dalby Wam szanse tak do Twojej 40, oczywiscie jak Ty bedziesz chciala...
Dawaj go tutaj na forum pogadamy z nim!
On raczej nie z tych forumowych niestety, a może Ty swojego daj to tez go namówiony, a może urządzimy na mich zasadzkę w postaci spotkania dwóch rodzin i będziemy ich dręczyć żeby wykorzystać zamrożone jajeczka bo przecież nie będziemy musiały sie faszerować lekami a do crio podchodzić będziemy na naturalnych [emoji3]
gosia321
Ogolnie jest to podanie podskorne ale na udzie duzo latwiej jest trafic w miesien bo nie masz tam tak grubej tkanki podskornejDomięśniowo!!!??? ja teraz przy kolejnym transferze mam to brać po co tyle tych leków przeciwzakrzepowych???Masakra jakaś-nie wiem czy mój M to dżwignie....
gosia321
Pamietaj ze to tylko test i na tak wczesnym etapie nie zawsze wychodziDzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
reklama
Mruch
Dzień dobry dziewczęta ja juz pod gabinetem ciekawe jak tam moje złote jajeczka dam znać po
Koniecznie [emoji3][emoji106]
Podziel się: