reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie rozumiem kochana ??

Ale jak w udo ??gdzie konkretnie ??a siniaki rzeczywiście nie wyglądają ciekawie ... Tym bardziej ze przede mną jeszcze dwa tygodnie kucia po dwa zastrzyki dziennie, czyli 28dziur do zrobienia:)
Jesli w udo to domiesniowo nie wytlumacze ci tego dokladnie w ktore miejsce piszac. Najlepiej wlacz sobie film na yt podanie clexanu domiesniowo

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tymi co badaja immunologie. Czy jesli okaże sie, ze nasz 3 criotransfer sie nie powiodl to powinnam coś dzialac w tym kierunku?
Jak na razie nam mowiono, ze nie koniecznie no bo mamy juz corke z 1 IVF ale teraz juz sie zaczynam zastanawiac i obmyslac plan w razie co. To pomaga...
Jeszcze z lekarzem nie rozmawialam no i mamy ostatniego leniucha na zimowiskach i tak nie wiem co dalej.
W ostateczności rozwazam jeszcze jedna stymulacje w przyszłym roku ale sama już nie wiem czy nie naciągam szczescia i tego co juz mam...?
Byle do sikacza mojego jutro może niebede musiala myśleć...
Warto bo jesli chodzi o immunologie to cos moze sie rozpierdzielic juz po udanej ciazy

Kochana i jak u Paśnika? Ty dzisiaj byłaś, prawda??

Tak, byłam wczoraj, byłam. Bardzo sympatyczny i miły człowiek :). Moje ostatnie wyniki wcale go nie zmartwily, ale postanowił drążyć temat w inną stronę ze względu na moje wcześniejsze straty ciąż. Porobilam badania od razu, czekam na wyniki i jadę ponownie jak już będą.

no tak, tylko coś mi sie przyplątało, nie wiem czy to jakiś grzyb, bakterie czy coś, nigdy nie miałam takiego czegoś... od niedzieli zaczerwienienie i swędzenia a przy podcieraniu dyskomfort a dzisiaj swędzenie tak już nie doskwiera ale jest jakaś dziwna wydzielina, takie białe kropki :baffled: nie wiem czy to pozostałości probiotyku, który wczoraj zaaplikowałam czy to już coś gorszego... więc wkręcanie śrubki odpada... mam zrobić badanie ogólne moczu, bo byłam pewna, że to tylko przy ujściu cewki i pisałam do dr ale teraz jak pojawiły się te białe paskudztwa to już nie wiem co myśleć:wściekła/y: zawsze coś:growl:

Niestety w szpitalu też można coś złapać :cool: Nie pamiętam czy miałaś antybiotyki od razu przepisane, ale mi kiedyś dawali przy takim zabiegu i po nim i na szczęście obyło się bez takich atrakcji.

reklama
Do góry