reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kuźwa dziewczyny a u mnie dokładnie na odwrót!! przy stymulacji i podczas brania tych wszystkich leków czułam się ok, schudłam nawet a teraz półtora miesiąca lekowego detoksu a u mnie na wadze już +3,5 ;( żreć mi się chce jak prosiaczkowi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem co zrobie!! mam cichą nadzieję, że przynajmniej po części to ciągłe mielenie gębą i dodatkowe kg to zwiastun na zbliżającą się @ ale nie mam pojęcia czy już mogę się jej spodziewać, pewnie za szybko by to było :( żebym przynajmniej miała regularne cykle i normalną owu a tak to już czarna dziura przede mną... od zabiegu sahara w majtkach więc owu raczej na 100% nie było i przy moim pco raczej nie będzie... jeszcze to dziadostwo na podwoziu się jakieś przyplątało :(
Kochana mialas encorton bo juz nie pamietam tego twojego obszernego zestawu lekow jesli tak to po nim tak wpierdzielasz ja przez pierwszy miesiac po odstawieniu moglabym zamieszkac w lodowce. Byc moze takie samo dzialanie jest po tych immunoglobulinach.

Podwozie do wymiany ... bo przeglądów ostatnio dużo było więc już wystarczy ;) albo powiedz Mezowi ze czas na oliewić podwozie to może pomóc.... i nie będzie już sahary;) na wywołanie @ wkręcanie śrubki pomaga ;) ;)
A na podwozie jak swedzi piecze i jest czerwone to clotrimozol w masci na bank pomoze. A pozniej niech maz naoliwia jak przejda dolegliwosci :)

no tak, tylko coś mi sie przyplątało, nie wiem czy to jakiś grzyb, bakterie czy coś, nigdy nie miałam takiego czegoś... od niedzieli zaczerwienienie i swędzenia a przy podcieraniu dyskomfort a dzisiaj swędzenie tak już nie doskwiera ale jest jakaś dziwna wydzielina, takie białe kropki :baffled: nie wiem czy to pozostałości probiotyku, który wczoraj zaaplikowałam czy to już coś gorszego... więc wkręcanie śrubki odpada... mam zrobić badanie ogólne moczu, bo byłam pewna, że to tylko przy ujściu cewki i pisałam do dr ale teraz jak pojawiły się te białe paskudztwa to już nie wiem co myśleć:wściekła/y: zawsze coś:growl:
Oj no to ladnie sie rozkreca idz do tej swojej lekarki zeby obejrzala to twoje podwozie bo moze cos po zabiegu sie zadzialo lepiej sprawdzic

Kochana mialas encorton bo juz nie pamietam tego twojego obszernego zestawu lekow jesli tak to po nim tak wpierdzielasz ja przez pierwszy miesiac po odstawieniu moglabym zamieszkac w lodowce. Byc moze takie samo dzialanie jest po tych immunoglobulinach.
Encortonu nie mialam. No to musze na lodowce powiesic swoje zdjecie:evil:

reklama
Do góry