reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Wiem co czujesz... trzymaj sie. I wróć do nas <przytul>Znikam z forum na jakoś czas dziewczęta, załamałam sie leżę i ryczę, znowu muszę nabrać trochę dystansu.
Wam życzę powodzenia i mam nadzieje ze ominie Was rozczarowanie [emoji3]
Bladzioszka jest git beta potwierdzi wierzę w to.Trzymam kciukiHej dziewczyny.. Jestem po zrobieniu testu jest bladzioszka taak bardzo sie ucieszylam,a jak zaczynalam robic to plakalam,ze nic nie bedzie wiem,ze to nic pewnego,ale jest nadzieja.Niedlugo jade na bete
Doris30:-)
Fanka BB :)
U mnie 8dpt zarodek podany w 4dobie I piękna jedna krecha. No nic I tak muszę zrobić betę w poniedziałek i do nich zadzwonić. Wszystkim życzę wysokich bet. Niedługo wrócę I nareszcie po 5 miesięcznej przerwie wybzykam się ha ha. Buziaki kochane
dziewczyny a ja z nudy i nerwow zrobiłam mezusiowi galaretki hihi
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Och mniam uwielbiam galaretki.
Ale mi narobiłaś smaka, aż mi w brzuchu zaburczało
Tak tak to dobry wymiatacz wiec jesli ktos ma problem z wyproznianiem to jak znalazl
Tak tak to dobry wymiatacz wiec jesli ktos ma problem z wyproznianiem to jak znalazl
Gosia, przekonałaś mnie, poproszę przepis
Jesli w udo to domiesniowo nie wytlumacze ci tego dokladnie w ktore miejsce piszac. Najlepiej wlacz sobie film na yt podanie clexanu domiesniowo
Domięśniowo!!!??? ja teraz przy kolejnym transferze mam to brać po co tyle tych leków przeciwzakrzepowych???Masakra jakaś-nie wiem czy mój M to dżwignie....
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wlasnie dziewczyny od transferu mam jakies problemy żołądkowe juz dzis 5raz
Z lekow biore tylko Luteine takze to raczej nie po tym.Miala tak któraś??
Mialam mdlosci i zgage to wina lekow
Gratulacje za pozytyw)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: