reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie 8dpt zarodek podany w 4dobie I piękna jedna krecha. No nic I tak muszę zrobić betę w poniedziałek i do nich zadzwonić. Wszystkim życzę wysokich bet. Niedługo wrócę I nareszcie po 5 miesięcznej przerwie wybzykam się ha ha. Buziaki kochane

dziewczyny a ja z nudy i nerwow zrobiłam mezusiowi galaretki hihi
1510093243-1111a9ace1d4f095-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Och mniam :yes: uwielbiam galaretki.
Ale mi narobiłaś smaka, aż mi w brzuchu zaburczało:-D

Wlasnie dziewczyny od transferu mam jakies problemy żołądkowe juz dzis 5raz o_O
Z lekow biore tylko Luteine takze to raczej nie po tym.Miala tak któraś??

Dzień dobry dziewczyny. U mnie niestety porażka po całości. 8dpt i test negatywny nie pozostawiajaca żadnych wątpliwości.
:(

Jesli w udo to domiesniowo nie wytlumacze ci tego dokladnie w ktore miejsce piszac. Najlepiej wlacz sobie film na yt podanie clexanu domiesniowo

Domięśniowo!!!??? ja teraz przy kolejnym transferze mam to brać:( po co tyle tych leków przeciwzakrzepowych???Masakra jakaś-nie wiem czy mój M to dżwignie....

reklama
Do góry