reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety w szpitalu też można coś złapać :cool: Nie pamiętam czy miałaś antybiotyki od razu przepisane, ale mi kiedyś dawali przy takim zabiegu i po nim i na szczęście obyło się bez takich atrakcji.
Taak, antybiotyk mialam na 7 dni nawet wzielam o jeden dzien wiecej, tak dla pewnosci. Nie wiem skad to dziadostwo, w tym szpitalu bylam juz 2 razy i nigdy mi sie nic nie dzialo, zreszta ten syfek wylazł 3 tygodnie potem wiec mi to wyglada na "prezent" po antybiotyku:/ no nic, czekam pod apteka bo otwieraja od 7 i pojade z siusiami do badania a potem bede dalej glowe dr zawracac...

reklama
Tak, byłam wczoraj, byłam. Bardzo sympatyczny i miły człowiek :). Moje ostatnie wyniki wcale go nie zmartwily, ale postanowił drążyć temat w inną stronę ze względu na moje wcześniejsze straty ciąż. Porobilam badania od razu, czekam na wyniki i jadę ponownie jak już będą.
Super ze zlecil wyniki a co badalas ?

Do góry