reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no pracowalismy w holandii troche potem prubowalismy w niemczech a potem chcielismy wracac do pl z tym ze wyszło ze choroba i widzielismy jakie sa roznice w polsce i w niemczech wiec zostalismy w de .. w polsce nie leczyli by juz meza tylko ibuprofen i czekac na smierc ...a tutaj juz 3 eksperyment beda robic .. teraz czekamy na ostatni.. mam nadzieje ze chociaz zatrzyma raka i do tego czasu w usa wymysla jakis inny lek.. mamy nadzieje ale wiemy ze to ostatnie mozliwe leczenie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

jeny przykre to strasznie ze w Polsce tak slabo lecza! Jaka szansa jest na lek w Stanach? Ja mieszkalam tam 13 lat i wiem ze jak cos konkretnego to chyba najwieksze szanse sa w Stanach! Bedzie dobrze kochani :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jeny przykre to strasznie ze w Polsce tak slabo lecza! Jaka szansa jest na lek w Stanach? Ja mieszkalam tam 13 lat i wiem ze jak cos konkretnego to chyba najwieksze szanse sa w Stanach! Bedzie dobrze kochani :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z usa na nazwisko mojego meza bedzie kontrakt na leczenie do niemiec ... i mamy nadzieje ze pomoze ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez o tym pomyslalam. Zastrzyk robilam 12dni temu. Powtorze napewno, moze teraz w srode. Mam nadzieje, ze to jednak moj maluszek pokazuje mamie, ze jest.
kochana mi po zastrzyku test wychodził co najwyżej do 5 dnia po, potem hormonu było już za mało, żeby test coś pokazał, a miałam te o czułości od 10 :) więc myślę że i u Ciebie krecha jest niepodważalnym dowodem na to, że maleństwu się spodobało:) po cichutku gratuluję i wierzę razem z Tobą, że bobo za 8,5 miesiąca będzie ładniutkie, różowiutkie i zdrowe razem z Wami :)

A ja kupiłam test i zastanawiam sie nieśmiało czy jutro rano go użyć [emoji5]. Przecież to dopiero bedzie 7dpt. Kusi mnie, chociaż sikaczom mówiłam nie [emoji30]

Ale właśnie przeczytałam. E zły wzięłam nie jest super czuły. Dopiero od 25 mlU/ml i dupa.
Nie dygaj mala tylko rob :p Ja siknelam dzisiaj na test z supermarketu i to w 5dpt. TO dobrze, ze nie jest superczuly, bo zawsze mozesz wziac na niego poprawke i w razie co czekac juz tylko do bety, bez testu.

Dziewczyny! Dzisiaj, właśnie teraz! Pije kawę pierwszy raz chyba od 2 tygodni! Niebo w gębie. Pije dlatego, ze zaczęło mnie zatykac. Nie mogę się załatwić. Czy któraś ma jakieś inne sposoby na zaparcia?
dziewczyny czasem kupowały syrop lactuloze (czy jakoś tak się to pisze) jak już nic nie pomagało - można w ciąży :)

reklama
kochana mi po zastrzyku test wychodził co najwyżej do 5 dnia po, potem hormonu było już za mało, żeby test coś pokazał, a miałam te o czułości od 10 :) więc myślę że i u Ciebie krecha jest niepodważalnym dowodem na to, że maleństwu się spodobało:) po cichutku gratuluję i wierzę razem z Tobą, że bobo za 8,5 miesiąca będzie ładniutkie, różowiutkie i zdrowe razem z Wami :)
Mam nadzieje, ze sie nie mylisz. Normalnie chyba jutro tez sikne dla potwierdzenia, i tak az do bety :p A potem codziennie do serduszkowego hahaha. Wykupie wszystkie testy w miescie :laugh2::D

Do góry