reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a u nas dzis szaleństwo dowiedzieli sie moi i meza znajomi ze zbieramy pieniazki... boze ile ludzi pisze ..najlepiej ze nie wiem skad sie dowiedzieli, magia chyba ... a ja dzis cały dzien szukałam sobie zajec zeby nie myslec o srodzie... a jak wy sie dzis czujecie?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
uuooo widzę że wam skarboneczka rośnie :) suuper!! :*

reklama
ja trzymam kciuki a ty sie odstresuj hihi musi sie udac ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Postaram sie. A Ty jak samopoczucie , już spokojniejsza ?? W piątek transfer mam, nadzieję ze się uda bo jak nie to chyba zwariuje tym bardziej ze będę musiała wkoncu wrócić do pracy,a pracuje w przedszkolu więc może być mi ciężko ...

Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335

Wooooow :)Super Kochana-nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo się CIESZĘ!!!!
Tak ostatnio wszystko pod górkę u mnie a tu taka wiadomość i od razu BANAN :D
Kocham to!!!!

reklama
A u mnie jak nie bylo objawow tak dzisiaj caly dzien mnie boli brzuch :/ tak zle i tak nie dobrze. Nie wiem juz sama co myslec.

Do góry