reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny. Próbuję Was nadrobić od czwartku, ale Wasze tempo pisania jest szybsze od mojego czytania:rolleyes: i jestem dopiero przy sobocie :rolleyes2:
A mam ważne pytanie.
Czy dr Paśnik za dzień wizyty i ewentualny czas antybiotykoterapii wystawia zwolnienie lek.? Bo termin mi się zbliża a urlopu nie dostanę :no:
może zadzwoń tam na recepcję i zapytaj czy jest taka możliwość? ja z racji tego że mam pracujące niedziele to mam wolne za to w tygodniu więc nie będę mieć raczej takich problemów...

reklama
A ja chyba idę jutro sprawdzić poziom Progesteronu i oddam na betę chyba tez krew. To już będzie 7dpt może coś już podskoczy - jak myślicie czy nie robić tego bo jak bedzie zero to sie załamie [emoji30]
z moich obserwacji na tym forum wynika, że jak przy blastce 7dpt nic nie wychodzi, to nawet później raczej nie ma na co liczyć... oczywiście zdarzały się jakieś minimalne dodatnie bety ale nic dobrego z tego nie było... więc ty upuść a ja trzymam kciuki ;)

z usa na nazwisko mojego meza bedzie kontrakt na leczenie do niemiec ... i mamy nadzieje ze pomoze ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

na pewno pomoze! Pamietaj ze pozytywne myslenie to prawie jak gwarancja sukcesu, bez tego najlepsze leki nie pomoga [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no mam nadzieje ....ja mam strasa przed tym transferem masakra ...a czemu kiepsko?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam na wizycie endometrium ok. Ale został zarodek słabej klasy, wogole wszystkie były takie ooo sobie...a teraz został chyba 2BB. Ale cóż pozostaje mieć nadzieję :)

A ja kupiłam test i zastanawiam sie nieśmiało czy jutro rano go użyć [emoji5]. Przecież to dopiero bedzie 7dpt. Kusi mnie, chociaż sikaczom mówiłam nie [emoji30]

Ale właśnie przeczytałam. E zły wzięłam nie jest super czuły. Dopiero od 25 mlU/ml i dupa.
Tak czy inaczej. Czy sikaniec czy beta powodzenia kochana!
Chcemy same dobre wieści!

Mam w sobie 2 zarodki i uwierz wcale mnie nie interesuje jak oni je sobie tak klasyfikuja. Niech sobie dla mnie nazywają je jak chcą. Ja chcę ( tu zaczerpne nazewnictwo od Sol) różowa pupę [emoji3] chociaz jedna zdrowa różowa pupę

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę ze będziesz miała dwie różowe pupy:)

reklama
Do góry