JoannaRak
Fanka BB :)
Jestem mega zadowolona mam nadzieje ze z tych mo8ch złotych jajeczek będę piękne dzieciątka
Na pewno beda gratulacje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem mega zadowolona mam nadzieje ze z tych mo8ch złotych jajeczek będę piękne dzieciątka
Próbuje ale wiesz jak jest.... czasami po prostu sytuacja nas przerasta. Niestety na ich jakoś nie mamy wpywu, tylko tak trochę mi smutno się zrobiło, ale mam nadzieję ze to jest moja mała leniwa ( po mamusi) księżniczka,która wszytko nadrobiKochana, jesli sa zamrozone to na pewno nadają się do transferu i mogą dac ciaze. Inaczej embriolodzy nie decydowaliby się na Ich podanie. Dlatego spróbuj spokojnie do tego podejść.
Teraz to onja żałuję że się zapytałam... czasami lepiej jednak mniej wiedziec oj ile my biedne musimy się odenerwowac aby osiągnąć cel... czyli maleństwo. Wierzę że każdej się z nas tutaj uda, przynajmniej po jednym a najlepiej dwoje naraz trzecie zarazDziewczyny ja wiem , że zamartwianiem już nic się nie zmieni. Ja po pierwszej punkcji gdzie pobrano 7 ostocytow nie miałam w drugiej dobie nawet jednego zarodka. Przy 2 kolejnych punkcjach modlilam się o chociaż jeden.
Życzę Wam z calego serca alby to było Złote Jajo. [emoji173] Myślami jestem z Wami.
Ja o klasyfikację nawet nie pytałam bo wiedziałam że będę się zamartwiac a przecież nie mam na to wpływu.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mijego syna największym marzeniem jest mieć rodzeństwo ... i ciągle o tym mówi. Więc mu tłumacze ze nie wszystko jest Coś nas zależne, że też bym chciała ale cieszę się ze przynajmniej jego mam itp. Jak podrośnie to mu wszystko wytłumaczę.
Może trochę optymizmu mi się od Ciebie udzieli,piątek już blisko więc muszę wierzyć bo tylko to mi pozostało. Trzeba się cieszyć że chociaż po jednym synku mamy
a nasze historie sa podobne nawet endometrium teraz pozostaje czekać na szczęśliwe zakończenie
Będą, będą świetne wieści!Jestem mega zadowolona mam nadzieje ze z tych mo8ch złotych jajeczek będę piękne dzieciątka
Mieszkamy w Polsce. Tym razem może mój mąż będzie na transferze bo wcześniej praca mi nie pozwalała. Jeszcze kilka dni i zaczynamy od Nowa jeszcze większa ilość stresu.Ja po ostatnim poronieniu nauczylam sie patrzec na swiat inaczej! I teraz sie ciesze kazda chwila z moim synkiem bo jeszcze w tamtym roku tylko ciaza mi byla w glowie i najbardziej odbijalo sie na moim synku
A mamy wspaniale dzieci i to dla nich musimy byc silne.
A gdzie mieszkasz merg? My w srode lecimy spowrotem do szwajcarii a ja juz musze wrocic w niedziele albo poniedzialek na transfer, tym razem sama!
Skoro zostaly zamrożone to maja szansę na.prawidłowa ciąże i w to trzeba wierzyc!! :-)no wlasnie zostawilam kartke w domu, jak wroce do domu (w srode) to wrzuce tutaj. Zostalo mi 6 z czego ten co bedzie transferowany w poniedzialek w miare dobry, reszta troche kiepskie. Lekarz mowi ewentualnie na jeszcze jeden cykl, ale te ostatnie sa dosc kiepskie ze szansa na zagniezdzenie jest bardzo slaba!
Tak sie zastanawiam co bedzie z nimi jak sie nie nadaja na transfer?
Ja kiepsko... Ale zaczynam powoli odzyskiwac nadzieję. Cieszę się ze uzyskacie większa pomoc... zobaczysz wszystko będzie dobrze, zanim urodzisz to tatuś będzie już całkiem zdrowy aby mógł wstawać w nocy do maleństwa a najlepiej malenstwa u nas dzis szaleństwo dowiedzieli sie moi i meza znajomi ze zbieramy pieniazki... boze ile ludzi pisze ..najlepiej ze nie wiem skad sie dowiedzieli, magia chyba ... a ja dzis cały dzien szukałam sobie zajec zeby nie myslec o srodzie... a jak wy sie dzis czujecie?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no mam nadzieje ....ja mam strasa przed tym transferem masakra ...a czemu kiepsko?Ja kiepsko... Ale zaczynam powoli odzyskiwac nadzieję. Cieszę się ze uzyskacie większa pomoc... zobaczysz wszystko będzie dobrze, zanim urodzisz to tatuś będzie już całkiem zdrowy aby mógł wstawać w nocy do maleństwa a najlepiej malenstw