reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a u nas dzis szaleństwo dowiedzieli sie moi i meza znajomi ze zbieramy pieniazki... boze ile ludzi pisze ..najlepiej ze nie wiem skad sie dowiedzieli, magia chyba ... a ja dzis cały dzien szukałam sobie zajec zeby nie myslec o srodzie... a jak wy sie dzis czujecie?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

asinka, ja jak tylko dojade do domu to tez wysle bo nie mam komputera i zapomnialam hasla na paypal [emoji848]

tez bede udostepniac!! Przeczytalam Wasza historie, i jeszcze bardziej czuje ze jestescie wspaniali! Myslalam ze mieszkacie w Niemczech bo tam pracowaliscie przed choroba meza ale nie wiedzialam ze glownie jestescie tam przez jego leczenie! Sciskam
Was mocno [emoji8]

Trzymam kciuki za srode [emoji106]u mnie transfer w poniedzialek [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz to onja żałuję że się zapytałam... czasami lepiej jednak mniej wiedziec:) oj ile my biedne musimy się odenerwowac aby osiągnąć cel... czyli maleństwo. Wierzę że każdej się z nas tutaj uda, przynajmniej po jednym a najlepiej dwoje naraz trzecie zaraz ;)
Mam w sobie 2 zarodki i uwierz wcale mnie nie interesuje jak oni je sobie tak klasyfikuja. Niech sobie dla mnie nazywają je jak chcą. Ja chcę ( tu zaczerpne nazewnictwo od Sol) różowa pupę [emoji3] chociaz jedna zdrowa różowa pupę

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już po 6 dniach nie było śladu po ovitrelle...
Serdeczne gratulacje!Musi być dobrze!

Wszystkim zaciążonym,rozpakowanym -gratulacje!

@Peugeotka36 Tobie szczególne![emoji8]

Za resztę trzymam kciuki!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje[emoji847][emoji847]
Szukalam cie ostatnio gdzie indziej[emoji12]

asinka, ja jak tylko dojade do domu to tez wysle bo nie mam komputera i zapomnialam hasla na paypal [emoji848]

tez bede udostepniac!! Przeczytalam Wasza historie, i jeszcze bardziej czuje ze jestescie wspaniali! Myslalam ze mieszkacie w Niemczech bo tam pracowaliscie przed choroba meza ale nie wiedzialam ze glownie jestescie tam przez jego leczenie! Sciskam
Was mocno [emoji8]

Trzymam kciuki za srode [emoji106]u mnie transfer w poniedzialek [emoji173]️

no pracowalismy w holandii troche potem prubowalismy w niemczech a potem chcielismy wracac do pl z tym ze wyszło ze choroba i widzielismy jakie sa roznice w polsce i w niemczech wiec zostalismy w de .. w polsce nie leczyli by juz meza tylko ibuprofen i czekac na smierc ...a tutaj juz 3 eksperyment beda robic .. teraz czekamy na ostatni.. mam nadzieje ze chociaz zatrzyma raka i do tego czasu w usa wymysla jakis inny lek.. mamy nadzieje ale wiemy ze to ostatnie mozliwe leczenie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cały czas w strachu jestem, cieszę sie ale z tak rezerwa, powiedzieliśmy tylko najbliższej rodzinie a reszcie jeszcze sie boje... nie wiem czego...

A test zrób w środę to bedzie juz wiadomo na pewno. Pamiętasz jak ja zrobiłam 6 dpta 7 dpt krecha słabsza mi wyszła? To była dopiero masakra, a dwa dni to sobie Bhcg wzrośnie ładnie [emoji6] [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

To ty mnie uspokajasz a ty co ? Bedzue dobrze zobaczysz!

reklama
A ja kupiłam test i zastanawiam sie nieśmiało czy jutro rano go użyć [emoji5]. Przecież to dopiero bedzie 7dpt. Kusi mnie, chociaż sikaczom mówiłam nie [emoji30]

Ale właśnie przeczytałam. E zły wzięłam nie jest super czuły. Dopiero od 25 mlU/ml i dupa.

Do góry