reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a u nas dzis szaleństwo dowiedzieli sie moi i meza znajomi ze zbieramy pieniazki... boze ile ludzi pisze ..najlepiej ze nie wiem skad sie dowiedzieli, magia chyba ... a ja dzis cały dzien szukałam sobie zajec zeby nie myslec o srodzie... a jak wy sie dzis czujecie?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

asinka, ja jak tylko dojade do domu to tez wysle bo nie mam komputera i zapomnialam hasla na paypal [emoji848]

tez bede udostepniac!! Przeczytalam Wasza historie, i jeszcze bardziej czuje ze jestescie wspaniali! Myslalam ze mieszkacie w Niemczech bo tam pracowaliscie przed choroba meza ale nie wiedzialam ze glownie jestescie tam przez jego leczenie! Sciskam
Was mocno [emoji8]

Trzymam kciuki za srode [emoji106]u mnie transfer w poniedzialek [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz to onja żałuję że się zapytałam... czasami lepiej jednak mniej wiedziec:) oj ile my biedne musimy się odenerwowac aby osiągnąć cel... czyli maleństwo. Wierzę że każdej się z nas tutaj uda, przynajmniej po jednym a najlepiej dwoje naraz trzecie zaraz ;)
Mam w sobie 2 zarodki i uwierz wcale mnie nie interesuje jak oni je sobie tak klasyfikuja. Niech sobie dla mnie nazywają je jak chcą. Ja chcę ( tu zaczerpne nazewnictwo od Sol) różowa pupę [emoji3] chociaz jedna zdrowa różowa pupę

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już po 6 dniach nie było śladu po ovitrelle...
Serdeczne gratulacje!Musi być dobrze!

Wszystkim zaciążonym,rozpakowanym -gratulacje!

@Peugeotka36 Tobie szczególne![emoji8]

Za resztę trzymam kciuki!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje[emoji847][emoji847]
Szukalam cie ostatnio gdzie indziej[emoji12]

asinka, ja jak tylko dojade do domu to tez wysle bo nie mam komputera i zapomnialam hasla na paypal [emoji848]

tez bede udostepniac!! Przeczytalam Wasza historie, i jeszcze bardziej czuje ze jestescie wspaniali! Myslalam ze mieszkacie w Niemczech bo tam pracowaliscie przed choroba meza ale nie wiedzialam ze glownie jestescie tam przez jego leczenie! Sciskam
Was mocno [emoji8]

Trzymam kciuki za srode [emoji106]u mnie transfer w poniedzialek [emoji173]️

no pracowalismy w holandii troche potem prubowalismy w niemczech a potem chcielismy wracac do pl z tym ze wyszło ze choroba i widzielismy jakie sa roznice w polsce i w niemczech wiec zostalismy w de .. w polsce nie leczyli by juz meza tylko ibuprofen i czekac na smierc ...a tutaj juz 3 eksperyment beda robic .. teraz czekamy na ostatni.. mam nadzieje ze chociaz zatrzyma raka i do tego czasu w usa wymysla jakis inny lek.. mamy nadzieje ale wiemy ze to ostatnie mozliwe leczenie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cały czas w strachu jestem, cieszę sie ale z tak rezerwa, powiedzieliśmy tylko najbliższej rodzinie a reszcie jeszcze sie boje... nie wiem czego...

A test zrób w środę to bedzie juz wiadomo na pewno. Pamiętasz jak ja zrobiłam 6 dpta 7 dpt krecha słabsza mi wyszła? To była dopiero masakra, a dwa dni to sobie Bhcg wzrośnie ładnie [emoji6] [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

To ty mnie uspokajasz a ty co ? Bedzue dobrze zobaczysz!

reklama
A ja kupiłam test i zastanawiam sie nieśmiało czy jutro rano go użyć [emoji5]. Przecież to dopiero bedzie 7dpt. Kusi mnie, chociaż sikaczom mówiłam nie [emoji30]

Ale właśnie przeczytałam. E zły wzięłam nie jest super czuły. Dopiero od 25 mlU/ml i dupa.

Do góry