reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

TAk czy siak lepiej wiedziec, ze cos sie zadzialo. Takie moje zdanie. Czuje, ze u Ciebie tym razem sie uda. Trzymam kciuki ✊
Aż mi się gorąco zrobiło z tego Twojego przeczucia. Dziękuję kochana.
Nawet nie wiesz jak ja Tobie również kibicuje.
Na prawdę również wierzę, że z tego Twojego kropka za 8 miesięcy bezie piękna, różowa pupa .

reklama
Witajcie... ja dzisiaj niby powinnam mieć dobre wieści ale tak naprawdę mam doła. Endometrium ponad 11 mm transfer w piątek. Ale... dowiedziałam się jakiej klasy są moje zarodki, dwa które straciłam i ten jeden ostatni. Dokładniej mówiąc 2AA, 2AB i 2BB nie wiem który mi został..Ale jeden był zdaniem doktora dobry drugi średni a trzeci nie za bardzo... a który będzie teraz podaany nie wiem bo doktor zmienił temat i powiedział żebym za bardzo nie myślała więc podejrzewam że został ten ostatni najslabszy.... średnie te zarodki jak na piątą dobę mnożenia.... załamana jestem i nie widzę nadzieji na pozytywny transfer

Kochana, jesli sa zamrozone to na pewno nadają się do transferu i mogą dac ciaze. Inaczej embriolodzy nie decydowaliby się na Ich podanie. Dlatego spróbuj spokojnie do tego podejść.

Kobietki ja już w drodze do domu a wiec tak endometrimu 13mm jestem złota kurka mam 6 pęcherzyków po 16mm pobrali krew progesteron i estrofem czy jakoś tak kolejne podglądanie moich złotych jajeczek w środę :D i w środę okaże sie czy punkcja w piątek czy sobotę :) nadal bez zmian menopur 300j i gonapeptyl 1/2 ampułki ;) doktorek mega zadowolony ze pięknie to wszystko wygląda :D

Kobietki ja już w drodze do domu a wiec tak endometrimu 13mm jestem złota kurka mam 6 pęcherzyków po 16mm pobrali krew progesteron i estrofem czy jakoś tak kolejne podglądanie moich złotych jajeczek w środę :D i w środę okaże sie czy punkcja w piątek czy sobotę :) nadal bez zmian menopur 300j i gonapeptyl 1/2 ampułki ;) doktorek mega zadowolony ze pięknie to wszystko wygląda :D
Kochana jakie super wiesci. To trzymam kciuki za Twoje piekne zlote jajka :) ✊

Domyślam sie... ale wierzę że tym razem bedzie dobrze!! W piatek beta a trst teraz kolejny jutro czy w srode??
Ja jeszcze nigdy w życiu nawet cienia nie widzialam w tym miejscu...:-(
Nie wiem co lepsze kochana .... Nie zobaczyć cienia czy 7 razy stracić.
Uwierz że i Ty zobaczysz w końcu magiczne słowo "ciąża" na teście. [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również nigdy nie widziałam nawet cienia drugiej kreski! Czułam lęk na sam widok testu dlatego po każdym transferze szłam prosto na bete;) I tak już leci 16 t.c. Doczekasz się!!!! Ja zaskoczyłam gdy jakoś mało było we mnie nadziei:)
I dla takich chwil warto walczyć [emoji4][emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Widać, że wszystko idzie dobrze i tak też musi się skończyć (piękna ciąża i zdrowym Malenstwem :)

reklama
kochana ja tez mam jednego synka i tez od 4 lat walcze o drugie!!! I jest bardzo ale to bardzo ciezko, plua moj synus ciagle pyta o rodzenstwo. Moja siostra ma piatke, ostatnio po wizycie siostry podchodzi do mnie i mowi "mamusia dlaczego ciocia ma tyle dzieci a ty tylko mnie" [emoji28]

Musi byc dobrze, mysl pozytywnie. Dam znac jakie mam te 6 bo w sumie nie jestem pewna ktore w koncu wybral na transfer! Powiem szczerze ze nie znam sie na tych statystykach. Jak masz dobrego doktora to wie co robi, ja tez wlasnie mam nowego i jestem bardzo zadowolona! Ufam mu ze jak mowi ze cos z tego moze byc to ma racje!
Sciskam Cie mocno i kibicuje! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mijego syna największym marzeniem jest mieć rodzeństwo ... i ciągle o tym mówi. Więc mu tłumacze ze nie wszystko jest Coś nas zależne, że też bym chciała ale cieszę się ze przynajmniej jego mam itp. Jak podrośnie to mu wszystko wytłumaczę.
Może trochę optymizmu mi się od Ciebie udzieli,piątek już blisko więc muszę wierzyć bo tylko to mi pozostało. Trzeba się cieszyć że chociaż po jednym synku mamy :)
a nasze historie sa podobne nawet endometrium:) teraz pozostaje czekać na szczęśliwe zakończenie

Do góry