reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miliaa - WELL Done!!! (ze tak tak z angielskeigo zaciagne - jakoze w pracy siedze) Piekne wyniki no kobietko brylujesz dzis na calego. Zasluzylas na miano Gwiazdy dzisiejszego dnia!:-D Pieknie!!!!
Teraz pij tylko duuuuzo wody i nie daj sie hiperce!

Ostatnia edycja:
reklama
elala...taaa bryluje, poczekaj na efekty kolejnych dni, bo to jeszcze nic nie wiadomo:tak: gwiazda dzisiejszego dnia...to jest OK:-D ale sie usmialam!!
kochana jestes :*

a ja normalnie nie moge juz z tym lekkim jedzeniem...tak bardzo chce zjesc fryty z sosem albo cheesburgera! ojojoj...
poza tym mam do was pytanie, czy was bolal jeszcze brzuch jak na @ po tej punkcji? bo mnie dzis pobolewa i nie wiem czy to hiperka czy po prostu jeszcze wczorajszy zabieg sie odzywa...

Miliaa właśnie takich wiadomości oczekiwałam! :-) Super by było, gdyby udało się zabrać maleństwo do domu w sobotę:tak:Czyli ile masz sumie zarodeczków?

A ja słuchajcie mam powtórkę w rozrywki..wyszłam dosłownie na 2 godziny z domu i znowu plamienie-na razie beżowe,ale mam też lekkie skurcze jak na @. Kiedy ten koszmar się skończy i będę mogła cieszyć się ciążą..:-(

gieniek...to do lozka i moze wez no-spe, zeby skurczy nie bylo! kurde tak bardzo chcialabym ci pomoc...:-( ale nie mam nawet jak...plamienia to jeszcze nic, moze napij sie meliski na uspokojenie i po prostu niestety dalej odpoczywaj!
czyli w sumie mam 12 zarodkow i 5 komorek (ta piatka juz zamrozona jest)

Miliaa to wspaniały wynik, chyba pobiłaś tutaj rekord:tak: Po pick upi'e mogą być lekkie bóle brzuszka,więc weź nospę. Ja wzięłam 2 nospy i leżę..dzisiaj mamy z mężem 2 rocznicę ślubu i mieliśmy iść do restauracji,mam nadzieję,że mi przejdzie i będziemy mogli wieczorkiem zjeść coś dobrego!

reklama
gienius... no to zycze spelnienia marzen, usmiechow na twarzy, samych szczesliwych dni, duzo milosci i wszystkiego co dobre!!!!! oczywiscie zdrowia dla maluszkow i szczesliwego rozwiazania!!! bo teraz nie jestescie juz tylko malzenstwem ale rodzicami!! buziaki:*:*:*

Do góry