reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Onlyone- a nie ma innego laboratorium gdzie moglabys zrobić bete.
Powiem ci tak odnośnie boli podbrzusza- ja miałam bardzo mocne takie jak na @ które potrafiły boleć mnie cały dzień i przez cały tydzień . Bardzo sie tym stresowalam i byłam nawet 2 razy prywatnie w polskiej klinice ale wszystko za każdym razem wyglądało dobrze. Dopiero po 14 tc bóle ustały choć pare dni temu miałam znowu pare dni. Mi kazał lekarz brać no spe na to a drugi to nawet powiedział , ze lepiej brać przez cały tydz po 2 dziennie żeby zapobiegać skurczom. No spa jest bezpieczna w ciąży .

Last time- wyobraz sobie , ze chciałam umówić sie w Gamecie do dr Ś żeby mi zrobił badanie gin bo tu w Angli nie robią plus skonsultować z nim wszystkie wyniki i moja ciaze bo od transferu go nie widziałam i okazało sie, ze on nie robi USG w ciąży takiego z pomiarami i trzeba do innego
lekarza:szok: ja do innego nie chce bo mi głownie na tym zależy żeby Ś... zobaczyć bo on zna cała moja historie...

reklama
Nie byłabym sobą,gdyby nie zabrakło w dowcipie ....... ;))) więc trzeci i ostatni - dla każdego coś innego :))

Mąż mówi do żony:
- A może byśmy się dzisiaj trochę pokochali ?
Żona odpowiada: - Nie, boli mnie coś dzisiaj głowa:
Mąż:- A to się świetnie składa, bo właśnie nasmarowałem sobie małego aspiryną, więc wolisz doustnie czy w czopku? ;)))))))))))))))))

Lola216 - hmmm,tego się nie spodziewałam :shocked2:. Tak sobie myślę,że mimo wszystko poszłabym do jakiegoś gin właśnie z tej kliniki - w końcu mają podgląd w twoją historię. Myślałaś nad tym?

Gieniek, dla Ciebe i meza sedeczne i cieple zyczenia z okazji rocznicy slubu. Kolejnych lat w milosci i szczesciu z gromadka dzieciaczkow buziaczki
Moze ze wzgledu na Ciebie zrobcie sobie romantyczna kolacyjke w domu? Zawsze w kazdym momencie mozesz sie polozyc.

Last time - ja tylko 2 tyg bede w Polsce i zależy mi tylko na wizycie u Ś..:-) USG mam tutaj co 2-3 tyg wiec głownie mi zależy na badaniu gin oraz konsultacji z nim a nie innym. Ale powiem Ci , ze tak mnie wkurzaja te baby w recepcji jakieś takie niemile . Jak 2 tyg temu chciałam sie umówić do Ś to powiedziałam ze chce na USG i wyobraz sobie ze one mnie umowimy do kogoś innego i dopiero wczoraj jak chciałam wizytę przełożyć na inny dzień to sie o tym dowiedziałam bo jak to pani mi powiedziała - ze przecież Ś nie robi USG i dlatego do innego . Jedno szczęście ze sie o tym dowiedziałam bo tak bym zapłaciła 300 zł za USG którego aż tak nie potrzebuje a nawet bym nue miała badania gin bo ten co robi USG nie robi badania gin. Jak dla mnie szok wiec trzeba chyba chodzić do dwóch lekarzy tam :szok:

Gienek- serdecznie zyczenia rocznicowe, duzo milosci, szczescia i spelnienia marzen. Dokladnie moze zrobcie sobie kolacyjke w domku a potem mezus ci fundnie masaz stop, masz lezec to lez. Za rok dzieci do babci oddacie i bedziecie swietowac :-)

Lola216 - wiesz,tak sobie myślę,że skoro nie zależy Ci na usg,to zapisz się do Ś. na normalną wizytę (w razie czego powiedz,że chodzi Ci o konsultacje i tyle - nie powinni Ci robić problemów),w przeciwnym razie skonsultowałabym z samym dr i poprosiła by wyznaczył Ci termin wizyty,gdyby kobity w rejestracji robiły jakiś problem. Ja z moim dr jestem w stałym (prawie) kontakcie tel. Zawsze odpisze,jeśli jest coś mniej ważnego a przeważnie to oddzwania. Po tym względem jestem niezmiernie zadowolona :) - no i nie tylko ;)

aniołeczek
- no rozbijałam się trochę po świecie ;))) w tym czasie,w którym mnie tutaj nie było (żarcik).
U mnie pojawiły się pierwsze mdłości ;),póki co delikatne,więc nie muszę odwiedzać łazienki,do tego taki dziwny posmak w ustach,jakby metaliczny (czyli chyba wszystko ok ;). Póki co jestem spokojna ale wizyta za dwa dni i zobaczymy jak wtedy sprawdzi się mój spokój ;)),bo ostatnio to spierdzielił gdzieś daleko hehe

reklama
Do góry