reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję za gratulacje i odpowiedzi dla mojej przyjaciółki:-).W czwartek za tydzień USG.Znów czekamy w napięciu.
ONLYONE ja nie wiem czy ona też się cieszy ,że ma mnie po wczorajszym dniu:szok:.Zabroniłam jej jutro iść na farbowanie do fryzjera i kazałam zrezygnować z planów wyjazdu do Chorwacji .A poza tym nabuntowałam jej męża,żeby ją hamował ,bo to bardzo temperamentna osóbka i minuty w miejscu nie usiedzi.Ugotowałam jej dziś rano 2 zupki do wyboru,żeby się posiliła po pracy,to może mi wybaczy hi,hi

reklama
Miliaa, czekam rowniez z niecierpliwoscia na telefon z Twojedj kliniki. WIesz, ja tez o moch zarodeczkach mysle tak jak Ty. Ostatnio wlasnie tak o nich mowilam. Mamy az 4 maluszki ale zamrozone ;)
Co do torbieli, to nie mialam. Jedynie jakies cysty na lewym jajniku ale bardzo male, ktore sie wchlonily po stymulacji. Lekarka mowila,ze to jest tak rodzaj cyst ,ktore pojawiacja sie podczas stymulacji (efekt hormonow), potem znikaja.
Czuje sie dobrze,dziekuje. Czekam na @. Stary temat hihih ,ktorym Was zanudzam od dluzszego czasu ;-) Podobno cykl ten moze sie przedluzyc nawet o 10 dni,wiec spokojnie czekam. Ach to odwieczne nasze czekanie

Gieniek, czekam zatem na opinie innych Twoich lekarzy z nadzieja,ze beda pozytywne i pelne nadziei. Po maluszka lub maluszki wracam najprawdopodobniej we wrzesniu, chyba zeby mi sie ten cykl tak wydluzyl by mow przystapic w lipcu. Nastawiam sie jednak na wrzesien.

Igielka, faktycznie taka kolezanka jak ty to prawdziwy skarb. Skoro trzba pilnowac, to pilnuj kolezanke,zeby sie nie nadwyrezala. :tak: Dobrze,ze porozmawialas z jej mezem,bo mezczyzni nie maja tej swiadomosci i wiedzy co my kobitki ;-)

miliaa czekam również z tobą na telefon i dobre wiadomości

gieniek na wyniki twojej wizyty również. oby sobie poszedł ten paskudny krwiak jak najszybciej!!!

za całą resztę staraczek również mocno&&& i życzę wam dużo wytrwałości i wiary!

a ja jkakas taka słaba jestem dzis i nie mam kompletnie na nic ochoty... spałabym... ale nie mogę:( w piątek poprawka:(

no wiec :
ICSI bylo 7 i 7 sie zaplodnilo
IVF bylo 7 zaplodnilo sie 5
3 oocyty + 2 te co doszly z lezakowania = 5 zamrozonych komoreczek

jezeli ze mna wszystko bedzie ok to zarodki podadza mi w 5 dobie, czyli w sobote o 10!!

podejrzewam, ze raczej beda chcieli jeden, bo pewnie (jezeli bedzie OK) to dalej bede zagrozona hiperka...wiec nie ma co przesadzac i moze widocznie tak ma byc...ja myslalam o dwoch, ale los pokarze jak bedzie...
wszystko chyba bedzie zalezalo od mojego stanu zdrowia...

gieniek - Cześć kobitko. U mnie chwilowo nic się nie dzieje tzn. w przyszłym tyg. miałam mieć kolejne iui ale jak na złość lekarzy nie będzie przez kilka dni bo do Niemiec jadą. No a potem na przełomie lipca i sierpnia ja chciałam jeden cykl odpuścić bo czekają nas 2 wesela i w zasadzie wyjdzie tak , że dopiero w połowie sierpnia kolejna próba. Już mnie wkurza ta moja klinika bo 2 raz mam iui odwołana z powodu ich wyjazdów.
A badania zrobię te , o których lolitka mi pisała tylko chwilę odetchnę bo jeszcze mnie złość bierze na myśl o tak długim czekaniu.

A pszczółkę tak sobie wstawiłam bo marzę o własnej Mai .

A co tam u Ciebie , dobrze się czujesz?

miliaa - Wyniki rewelacja. No to oby do soboty :-):-):-)

miliaa wspaniale!!! Beda silne!!!
aniloeczek ja tez jakas wypluta jestem, pobolewa mnie brzuch, kluje, a do tego moja siostra ma wolne, lezy przed tv, a ja gotuje obiad, piore I sprzatam, grrrrrrrrrrrrr!!!

reklama
Do góry