reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja również dołączam się do mili z życzeniami rocznicowymi dla ciebie gieniek:) Ale błagam cię nie nadwyrężaj się i leż!

a to dla Ciebie i twojego męża:
mediumk0fs6k5548200c6cc0b1355672.jpg

reklama
Hej BABOLKI :)))))))))))))))))

Po pierwsze

Miliaa - GRATULUJĘ KOCHANA tak pięknego efektu :)))) No to teraz już z górki na pazurki :)))))))))))) Odpoczywaj i zbieraj siły na transfer :)))) Naprawdę bardzo się cieszę,że wszystko tak pięknie się układa.

Gienek
- kolejne GRATULACJE :))))) Wszystkiego naj,naj... lepszego z okazji rocznicy ślubu. Oby kolejne lata upływały Wam w szczęściu i miłości.

Aniołeczek
- jak się czujesz mamuśka? ;))

Onlyone
- a jak samopoczucie kolejnej przyszłej mamy? :)

Gieniek - no nie mogę ze śmiechu jak przeczytałam , ze macie dziś rocznice :-) a to dlatego , ze tak jak juz wcześniej o tym pisalysmy bardzo dużo mamy wspólnych sytuacji, nawet imiona i niskie Amh i spidziewamy sie bliźniaków to jeszcze mamy podobna rocznice ślubu ;-) ja mam za 2 dni :-) co prawda 4 roczek leci ake nawet ślub w tym samym mies braliśmy :-)
Tak wiec wszystkiego najlepszego!!! Wiele miłości ...
A u mnie ok choć zabiegana strasznie jestem i nie mogę z niczym sie wyrobić . Za tydz we wtorek mam USG polowkowe i mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze i ze potwierdzi sie parka. Dzień pózniej lecę do Polski na ponad 2 tyg wiec teraz muszę wszystko pozakatwiac przed wyjazdem.
Gieniek uważaj na siebie, niestety taki urok Twojej ciąży i musisz dużo odpoczywać . Ja w Polsce bede szła do ginekologa bo chce mieć badanie gin bo tu nie robią wogole a bardzo ważne jest żeby sprawdzać stan szyjki. Ja prowadzę bardzo aktywny tryb życia i cały czas mnie gdzieś nosi wiec mam nadzieje , ze nie wpływa to zle na moja szyjke.

Ostatnia edycja:
last time nareszcie! Co tam u Ciebie?

A u mnie jakos tak.... Podbrzusze mnie boli, wzielam juz z rana nospe, wkurzam sie na moja leniwa siostre...pranie, sprzatanie, no i dokonczylam dzis bigos! Ciagle glodna jestem.... Na bête juz nie ide :( bo maja tylko jednego laboranta, ktory od pon ma urlop. Wkurzylam sie, bo dzwonilam w piatek, powiedzieli ze mam zadzwonic w poniedzialek.... A w poniedzialek powiedzieli, ze nie ma go do 2/07. Takze czekam na usg...dupa blada

Onlyone -mnie też pobolewa podbrzusze ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe by sięgać po leki.
Leniwa siostra powiadasz... hmmm,no to musisz z nią chyba przeprowadzić siostrzaną rozmowę ;)). Siostra powinna teraz dbać o Ciebie :) a nie się lenić.

No to może jakiś dowcip skoro już tu jestem ;))) - może coś w temacie rocznicy ślubu ;)))

Kowalski przychodzi do domu w rocznice swojego ślubu. Od progu wita go żona informując, ze ma dla niego niespodziankę. Zawiązała mu oczy i zaprowadziła do pokoju, po czym sama poszła do kuchni.
W pewnym momencie Kowalski puścił bąka. Korzystając z nieobecności żony zaczął rozpędzać śmierdzące powietrze trzymanym w ręku bukietem kwiatów. Po chwili wraca żona i zdejmuje Kowalskiemu opaskę z oczu. Rzeczywiście czekała na niego niespodzianka - cały pokój gości, którzy przyszli z okazji rocznicy...

reklama
Do góry