reklama
Lazaya
Wdrożony
Magdusia 31 / milia pocieszylyscie mnie, skory Wy mówicie żeby się nie martwić to tak zrobię. Dzięki za wsparcie
Gieniek - nie jesteś beznadziejnym przypadkiem - jesteś wspaniałym przypadkiem w CIĄŻY :-). Masz te dwa najwlasciwsze pecherzyki i tylko to się liczy. Ja przy pierwszym podejciu miałam po 30 pecherzykow na każdym jajniku. Nie mogłam się ruszać. Do zapłodnienia nadawało się 10, polaczylo się 6, po 3 dniach zostały 2 ale i one we mnie nie chciały zostać na dłużej. Oby teraz jakieś zechcialy.
Gieniek - nie jesteś beznadziejnym przypadkiem - jesteś wspaniałym przypadkiem w CIĄŻY :-). Masz te dwa najwlasciwsze pecherzyki i tylko to się liczy. Ja przy pierwszym podejciu miałam po 30 pecherzykow na każdym jajniku. Nie mogłam się ruszać. Do zapłodnienia nadawało się 10, polaczylo się 6, po 3 dniach zostały 2 ale i one we mnie nie chciały zostać na dłużej. Oby teraz jakieś zechcialy.
Ostatnia edycja:
Lazaya
Wdrożony
Gieniek moja najbliższa przyjacilka jest teraz w ciąży (7 miesiąc - udało jej się przy pierwszej naturalnej próbie) oraz moja siostra (11 tydzień - 2 ciąża przy trzeciej naturalnej oczywiście próbie) widziałam ich zdjęcia i filmiki, chodzę na USG. Oczywiście na każdym się wzruszam. W 12 tygodniu widać już sporo ale na mnie dopiero polowkowe USG w 4D zrobiło szokujące wrażenie. Malutki czlowieczek u ktorego widać rysy twarzy. U nas to trochę kosztuje ale obie twierdza ze warto. Moja siostra wybiera sie za 2 tygodnie. Ja chyba tez bym zrobila już w 12 tygodniu - nie mogłabym się doczekać.
Zosia_K
Fanka BB :)
A Mila piekny wyniczek teraz juz bedzie
Aniołeczkuęale się posmiałam. A mój emek to też bezbłedny czasem, pamiętam jak mu tłumaczyłam o co chodzi z owulacją, jak to się wilicza itp...I tak sobie mysle nasi mężowie, partnerzy to jednak mają wiedzę większą, przeciętny facet sprowadza poczęcie tylko i wyłącznie do wskoczenia do łózka i odczekania 9 m-cy...
Elala masz racje, ale wiesz jaki to człowiek jest chciałaby się jak najlepiej przygotowac. J anormalnie jestem nadwrazliwa i placzę z byle powodu a co dopiero jak mi się hormony rozszaleją
ale masz rację będę pytac na bieżąco. Tylko jeszcze jedno pytanko (uparta jestem co) czy miesiączka po spraju przychodzi normalnie?
Aniołeczkuęale się posmiałam. A mój emek to też bezbłedny czasem, pamiętam jak mu tłumaczyłam o co chodzi z owulacją, jak to się wilicza itp...I tak sobie mysle nasi mężowie, partnerzy to jednak mają wiedzę większą, przeciętny facet sprowadza poczęcie tylko i wyłącznie do wskoczenia do łózka i odczekania 9 m-cy...
Elala masz racje, ale wiesz jaki to człowiek jest chciałaby się jak najlepiej przygotowac. J anormalnie jestem nadwrazliwa i placzę z byle powodu a co dopiero jak mi się hormony rozszaleją

Lazaya ja też dziś byłam na badaniach 6 dzień po stymulacji i ma m6 pęcherzyków w każdym z jajników, estradiol 1224,lekarz powiedział że ok-Co mam zrobić jak tylko mu wierzyć…
Dostałam na dziś 3x1 ampułka munopuru i jutro znów wizyta. Planowana punkcja piątek-brr
Miliaa – gratulacje, trzymam kciuki za czwartek
Wyciszanie i stymulacja u mnie przebiega bezobjawowo-wręcz czuję się o wiele lepiej niż normalnie a do tego schudłam, w ogóle nie mam apetytu
co jest dziwne bo ja straszny obżartuch jestem więc tym bardziej jestem mega zaskoczona.
Dostałam na dziś 3x1 ampułka munopuru i jutro znów wizyta. Planowana punkcja piątek-brr
Miliaa – gratulacje, trzymam kciuki za czwartek
Wyciszanie i stymulacja u mnie przebiega bezobjawowo-wręcz czuję się o wiele lepiej niż normalnie a do tego schudłam, w ogóle nie mam apetytu

Zosia - tak @ ma sie pojawic mniej wiecej w terminie. Ja niiestety nie dostalam i jak zdzwonilam do kliniki to powiedzieli ze powody moga byc 2 jestem w ciazy (nie bylam) albo mam cyste na janiku (mialam) takze w trakcie mialam usowana cyste
co troche przedluzylo moj protokol. Generalnie pamietaj zby pic duuuuzo wody nawet ze 3 litry dziennie przy takich dawkach hormonow to wazne abu nie odwodnic organizmu.

Gieniek - maliny powiadasz-no to wpadaj do mie. U mnie na dzialce juz sie same sypia z krzakow - czerwoniutkie i slodziutkie. Zapraszam:-)
Ciesze ze macie sie (ty i blizniaki) dobrze, kiedy bedziesz miala kolejny scan aby sprawdzic czy ten cholerny krwiak ustapi. Skoro maluchy tak szybko rosna nie dlugo beda potrzebowaly wiecej miejsca.
Ciesze ze macie sie (ty i blizniaki) dobrze, kiedy bedziesz miala kolejny scan aby sprawdzic czy ten cholerny krwiak ustapi. Skoro maluchy tak szybko rosna nie dlugo beda potrzebowaly wiecej miejsca.
Lazaya
Wdrożony
madmax78 to juz piekny wynik z tego, co pisza dziewczyny. Gratuluje i mocno trzymam kciuki niech ładnie dojrzewają do piątku. Ja dziś rano miałam estradiol 330. Nie wiem jaki powinien byc po 4 dniach ale lekarz tez mi mówi ze jest ok. Pózniej dostałam ostatni, piąty Gonal 150 jm. Od jutra do czwartku mam brać puregon po 100jm. W piątek USG, estradiol i zobaczą co dalej. Kiedy może być punkcje nie mówią.
Jeśli chodzi o apetyt to u mnie odwrotnie. Zazwyczaj nie jem dużo.. Teraz pozeram wszystko i w każdej ilosci
Jeśli chodzi o apetyt to u mnie odwrotnie. Zazwyczaj nie jem dużo.. Teraz pozeram wszystko i w każdej ilosci

reklama
Igiełka
Aktywna w BB
Dziewczynki co za dzień.Dzisiaj przed szóstą rano moja przyjaciółka przysłała mi sms że powtórzyła test i natychmiast zrobiła się druga blada kreska
.Po wczorajszym płaczu nie mogła w to uwierzyć.Na dziś też miała termin bety.Pojechaliśmy z jej mężem.Wszyscy jak w amoku.Czekaliśmy na wynik 2 godziny.I wiecie co? BETA 428-15 dzień po transferze!!!!!!!!

Podziel się: