reklama
Lazaya
Wdrożony
Magdusia 31 / milia pocieszylyscie mnie, skory Wy mówicie żeby się nie martwić to tak zrobię. Dzięki za wsparcie
Gieniek - nie jesteś beznadziejnym przypadkiem - jesteś wspaniałym przypadkiem w CIĄŻY :-). Masz te dwa najwlasciwsze pecherzyki i tylko to się liczy. Ja przy pierwszym podejciu miałam po 30 pecherzykow na każdym jajniku. Nie mogłam się ruszać. Do zapłodnienia nadawało się 10, polaczylo się 6, po 3 dniach zostały 2 ale i one we mnie nie chciały zostać na dłużej. Oby teraz jakieś zechcialy.
Gieniek - nie jesteś beznadziejnym przypadkiem - jesteś wspaniałym przypadkiem w CIĄŻY :-). Masz te dwa najwlasciwsze pecherzyki i tylko to się liczy. Ja przy pierwszym podejciu miałam po 30 pecherzykow na każdym jajniku. Nie mogłam się ruszać. Do zapłodnienia nadawało się 10, polaczylo się 6, po 3 dniach zostały 2 ale i one we mnie nie chciały zostać na dłużej. Oby teraz jakieś zechcialy.
Ostatnia edycja:
Lazaya
Wdrożony
Gieniek moja najbliższa przyjacilka jest teraz w ciąży (7 miesiąc - udało jej się przy pierwszej naturalnej próbie) oraz moja siostra (11 tydzień - 2 ciąża przy trzeciej naturalnej oczywiście próbie) widziałam ich zdjęcia i filmiki, chodzę na USG. Oczywiście na każdym się wzruszam. W 12 tygodniu widać już sporo ale na mnie dopiero polowkowe USG w 4D zrobiło szokujące wrażenie. Malutki czlowieczek u ktorego widać rysy twarzy. U nas to trochę kosztuje ale obie twierdza ze warto. Moja siostra wybiera sie za 2 tygodnie. Ja chyba tez bym zrobila już w 12 tygodniu - nie mogłabym się doczekać.
Zosia_K
Fanka BB :)
A Mila piekny wyniczek teraz juz bedzie
Aniołeczkuęale się posmiałam. A mój emek to też bezbłedny czasem, pamiętam jak mu tłumaczyłam o co chodzi z owulacją, jak to się wilicza itp...I tak sobie mysle nasi mężowie, partnerzy to jednak mają wiedzę większą, przeciętny facet sprowadza poczęcie tylko i wyłącznie do wskoczenia do łózka i odczekania 9 m-cy...
Elala masz racje, ale wiesz jaki to człowiek jest chciałaby się jak najlepiej przygotowac. J anormalnie jestem nadwrazliwa i placzę z byle powodu a co dopiero jak mi się hormony rozszaleją ale masz rację będę pytac na bieżąco. Tylko jeszcze jedno pytanko (uparta jestem co) czy miesiączka po spraju przychodzi normalnie?
Aniołeczkuęale się posmiałam. A mój emek to też bezbłedny czasem, pamiętam jak mu tłumaczyłam o co chodzi z owulacją, jak to się wilicza itp...I tak sobie mysle nasi mężowie, partnerzy to jednak mają wiedzę większą, przeciętny facet sprowadza poczęcie tylko i wyłącznie do wskoczenia do łózka i odczekania 9 m-cy...
Elala masz racje, ale wiesz jaki to człowiek jest chciałaby się jak najlepiej przygotowac. J anormalnie jestem nadwrazliwa i placzę z byle powodu a co dopiero jak mi się hormony rozszaleją ale masz rację będę pytac na bieżąco. Tylko jeszcze jedno pytanko (uparta jestem co) czy miesiączka po spraju przychodzi normalnie?
Lazaya ja też dziś byłam na badaniach 6 dzień po stymulacji i ma m6 pęcherzyków w każdym z jajników, estradiol 1224,lekarz powiedział że ok-Co mam zrobić jak tylko mu wierzyć…
Dostałam na dziś 3x1 ampułka munopuru i jutro znów wizyta. Planowana punkcja piątek-brr
Miliaa – gratulacje, trzymam kciuki za czwartek
Wyciszanie i stymulacja u mnie przebiega bezobjawowo-wręcz czuję się o wiele lepiej niż normalnie a do tego schudłam, w ogóle nie mam apetytu co jest dziwne bo ja straszny obżartuch jestem więc tym bardziej jestem mega zaskoczona.
Dostałam na dziś 3x1 ampułka munopuru i jutro znów wizyta. Planowana punkcja piątek-brr
Miliaa – gratulacje, trzymam kciuki za czwartek
Wyciszanie i stymulacja u mnie przebiega bezobjawowo-wręcz czuję się o wiele lepiej niż normalnie a do tego schudłam, w ogóle nie mam apetytu co jest dziwne bo ja straszny obżartuch jestem więc tym bardziej jestem mega zaskoczona.
Zosia - tak @ ma sie pojawic mniej wiecej w terminie. Ja niiestety nie dostalam i jak zdzwonilam do kliniki to powiedzieli ze powody moga byc 2 jestem w ciazy (nie bylam) albo mam cyste na janiku (mialam) takze w trakcie mialam usowana cyste co troche przedluzylo moj protokol. Generalnie pamietaj zby pic duuuuzo wody nawet ze 3 litry dziennie przy takich dawkach hormonow to wazne abu nie odwodnic organizmu.
Gieniek - maliny powiadasz-no to wpadaj do mie. U mnie na dzialce juz sie same sypia z krzakow - czerwoniutkie i slodziutkie. Zapraszam:-)
Ciesze ze macie sie (ty i blizniaki) dobrze, kiedy bedziesz miala kolejny scan aby sprawdzic czy ten cholerny krwiak ustapi. Skoro maluchy tak szybko rosna nie dlugo beda potrzebowaly wiecej miejsca.
Ciesze ze macie sie (ty i blizniaki) dobrze, kiedy bedziesz miala kolejny scan aby sprawdzic czy ten cholerny krwiak ustapi. Skoro maluchy tak szybko rosna nie dlugo beda potrzebowaly wiecej miejsca.
Lazaya
Wdrożony
madmax78 to juz piekny wynik z tego, co pisza dziewczyny. Gratuluje i mocno trzymam kciuki niech ładnie dojrzewają do piątku. Ja dziś rano miałam estradiol 330. Nie wiem jaki powinien byc po 4 dniach ale lekarz tez mi mówi ze jest ok. Pózniej dostałam ostatni, piąty Gonal 150 jm. Od jutra do czwartku mam brać puregon po 100jm. W piątek USG, estradiol i zobaczą co dalej. Kiedy może być punkcje nie mówią.
Jeśli chodzi o apetyt to u mnie odwrotnie. Zazwyczaj nie jem dużo.. Teraz pozeram wszystko i w każdej ilosci
Jeśli chodzi o apetyt to u mnie odwrotnie. Zazwyczaj nie jem dużo.. Teraz pozeram wszystko i w każdej ilosci
reklama
Igiełka
Aktywna w BB
Dziewczynki co za dzień.Dzisiaj przed szóstą rano moja przyjaciółka przysłała mi sms że powtórzyła test i natychmiast zrobiła się druga blada kreska.Po wczorajszym płaczu nie mogła w to uwierzyć.Na dziś też miała termin bety.Pojechaliśmy z jej mężem.Wszyscy jak w amoku.Czekaliśmy na wynik 2 godziny.I wiecie co? BETA 428-15 dzień po transferze!!!!!!!!
Podziel się: