reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miliaa wszyscy trzymamy tutaj kciuki za Twoje maluchy!!! Ja też mocno trzymam i nie puszczam,żeby spadł Ci szybko estradiol:tak: A co z tą torbielką, którą miałaś na jajniku?Suma sumarum wcale nie przeszkodziła w stymulacji,bo urosło Ci tyle pięknych pęcholi:-) Pij dużo wody i jak trzeba to siusiaj-przyzwyczajaj się,bo będziesz niedługo siusiała jeszcze częściej-ja też co chwilę mam parcie na pęcherz;-) Jesteś dzielna bardzo!!
Lazaya 10 sztuk to super wynik, nie będę przypominała,ile ja miałam bo wstyd. Teraz jak tak czytam o waszych pięknych pęcherzykach i jajeczkach to zastanawiam się,czy miałam źle dobrane leki,czy jestem takim beznadziejnym przypadkiem,że przed 30 wchodzę w okres menopauzy;-)
Aniołeczek o ty cwaniaku!!podziel się jagodami:-pnarobiłaś mi ochoty, chodzą też za mną maliny,ale nie widziałam jeszcze świeżych...
Marcikuk hej hej, co słychać? Czy z serduchem już lepiej? Ja dzisiaj dostalam skierowanie na test Papa-orientujesz się co to jest??

Koleżanki po badaniu genetycznym-czy nagrywałyście sobie płytkę z badania? Właśnie się zastanawiam,czy jest sens,czy lepiej wstrzymać się do USG połówkowego. Widziałam zdjęcia jednej dziewczyny z USG w 12 tyg. takie 3D-4D rany jak to dokładnie widać!!!

Hejka

juro zaczynam spray. Napiszcie po ilu dniach stosowania odczuwałyście jakieś jego objawy.

Pozdrawiam wszystkie

Zosiu nie nastwiaj sie za bardzo na to ze beda konkterne objawy. Tak naprawde to chyba nie ma przepisu i ciezko jest powiedziec jak czlowiek powinien sie czuc podczas wyciszania i stymulacji. Niestety moze to byc zrodlem niepotrzebnego stresu bo zaraz bedziesz porownywala sie do innych i martwila ze twoj proces nie przbiega tak jak powinien.
Poprostu jak cos cie martwi to pytaj.
Trzyma kciuki za twoja procedure :tak: bedzie dobrze

lili27 - gratuluje
miliaa - piękny wynik :-) to teraz niech hiperka sobie idzie do diabla a ty w czwartek wrócisz do domku z zarodeczkiem/ami. Czy będziesz jutro wiedziała ile sie zapłodniło? No i czy wiesz ile zarodków ci oddadzą?

Zosia - nie pamiętam po ilu dniach mnie placz zlapal, ale to nie jest powiedziane ze ciebie tez dopadnie

dziewczyny ale sie usmiałam-
rozmowa moja i mojego m jakąś godzinę temu:
M - w którym to ty jesteś tygodniu tej ciąży teraz?
JA- w 5 chyba a co?
M - a tak pytam a ile jest wszystkich?
JA- 40
M - a ty jakoś tak mało masz tych tygodni...

ja padłam ze śmiechu ten mój emek jest nieziemski jak o cos zapyta to głowa mała:/

reklama
Do góry