reklama
Ja po uadym transferze mialam podwyższona temperaturę po nie udanym nie miałam a też brałam progesteron wtedy.Dlatego zaliczam to jako objaw udanego transferuProgesteron podwyższa temperaturę. Może coś się dzieje, ja jestem w ciąży[emoji5]
---30tc---
Sylwetka86
Fanka BB :)
Przy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mnąJa po uadym transferze mialam podwyższona temperaturę po nie udanym nie miałam a też brałam progesteron wtedy.Dlatego zaliczam to jako objaw udanego transferu
Ja to nawet bym nie zmierzyła tylko czułam po sobie te parę stopni plus taka malutka gorączkę i utrzymywała się co dzień najbardziej w godzinach wieczornychPrzy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną
dżoasia
Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia@Olusja1987 dziękuję piknie za przepisy-wykorzystam przy najbliższej okazji
Olusja1987
Haha, zmodyfikowała przepis, żeby nikt jej nie oskarżyłJa dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia
dżoasia
No baaa!! w tych czasach nikt nie jest bezpieczny ale moj tylek wola do Ciebie DZIEKUJE!!!Haha, zmodyfikowała przepis, żeby nikt jej nie oskarżył
reklama
Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia
ŁOOOO!!! Ekstra-no to i ja wchodzę w to! robię w środę-dam znaka czy zakalec nie wyszedł
Podziel się: