reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po uadym transferze mialam podwyższona temperaturę po nie udanym nie miałam a też brałam progesteron wtedy.Dlatego zaliczam to jako objaw udanego transferu
Przy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną ;)

Przy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną ;)
Ja to nawet bym nie zmierzyła tylko czułam po sobie te parę stopni plus taka malutka gorączkę i utrzymywała się co dzień najbardziej w godzinach wieczornych

@Olusja1987 dziękuję piknie za przepisy-wykorzystam przy najbliższej okazji:D
Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega:) aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo;) rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia:laugh2:

Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega:) aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo;) rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia:laugh2:
Haha, zmodyfikowała przepis, żeby nikt jej nie oskarżył :D

reklama

ŁOOOO!!! Ekstra-no to i ja wchodzę w to! robię w środę-dam znaka czy zakalec nie wyszedł :D

Do góry