reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po uadym transferze mialam podwyższona temperaturę po nie udanym nie miałam a też brałam progesteron wtedy.Dlatego zaliczam to jako objaw udanego transferu
Przy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną ;)

Przy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną ;)
Ja to nawet bym nie zmierzyła tylko czułam po sobie te parę stopni plus taka malutka gorączkę i utrzymywała się co dzień najbardziej w godzinach wieczornych

@Olusja1987 dziękuję piknie za przepisy-wykorzystam przy najbliższej okazji:D
Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega:) aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo;) rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia:laugh2:

Ja dzisiaj upieklam szarlotke z przepisu @Olusja1987 i powiem wam ze to ciasto z dodatkiem drozdzy jest mega:) aje ja jak to ja musialam cos przykombinowac i zrobilam jablka pol na pol z makiem (niestety z lenistwa tym z puchy) ale i tak ciacho mistrzostwo;) rano wezme do pracy bo moj tylek by nie wytrzymal tego nadmiaru szczescia:laugh2:
Haha, zmodyfikowała przepis, żeby nikt jej nie oskarżył :D

reklama

ŁOOOO!!! Ekstra-no to i ja wchodzę w to! robię w środę-dam znaka czy zakalec nie wyszedł :D

Do góry