reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko problem jest taki że nie kazał mi robić badań na NK? Dziewczyny na innym forum piszą że skoro lekarz nie wie czy mam problemy z NK to jak może mi to podać.

Ja miałam wlew o nie miałam badan na NK, ale było to na moje własne życzenie tak naprawdę. Doszłam do wniosku ze nie zaszkodzi a może pomoc. No i embyroglue.

Przy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną ;)
Ja tez mam podwyzszona temperature ale byla taka juz od owulacji i trzyma sie do dzis czyli 3dpt, dokladnie 37,2. Mam nadzieje, ze to dobry objaw :)
Wedlug schematu proces implantacji sie dzis rozpoczal ale poza ta temperatura zero objawow u mnie.

Przed transferem podchodziłam do tego jakoś tak spokojnie, pomimo tego ze pierwszy sie nie udał. Teraz zaczynam powoli wpadać w histerię. Nie mam podwyższonej temperatury, boli mnie podbrzusze delikatnie na okres. Chyba znowu z wszystkiego nici. Tyle przygotowań, badań, akupunktura, histeroskopia, zdrowe odżywianie. Wszystko przez ostatnie 3 miesiące z myślą o tej próbie. Załamkę mam! [emoji30][emoji24]

Przed transferem podchodziłam do tego jakoś tak spokojnie, pomimo tego ze pierwszy sie nie udał. Teraz zaczynam powoli wpadać w histerię. Nie mam podwyższonej temperatury, boli mnie podbrzusze delikatnie na okres. Chyba znowu z wszystkiego nici. Tyle przygotowań, badań, akupunktura, histeroskopia, zdrowe odżywianie. Wszystko przez ostatnie 3 miesiące z myślą o tej próbie. Załamkę mam! [emoji30][emoji24]

reklama
Do góry