dżoasia
Fanka BB :)
Podczas konsultacji z immunologiem usłyszałam, że poziom 7,9 jest bardzo ładnym, jeśli chodzi o homocysteinę przy zachodzeniu w ciążę. Przy wysokim wyniku, zwłaszcza takim jak u Ciebie raczej niedopuszczalnym jest stwierdzenie, że to nie jest ważne??!! Na pewno polecałabym zbadać ją jeszcze raz, żeby skontrolować poziom, a jeśli tak czy siak będzie podwyższony to można zbijać burakamiJa również mam bardzo wysoka homocysteine prawie 20 ( pół roku temu), teraz nie wiem. Biorę kwas foliowy i wit B12 wszystko w formie metylowananej. Również mówiłam o tym w Invicta ale pani O. powiedziała ze nie jest to ważne.
Miałam też wątpliwości przed zażywanie relanium ponieważ przed operacja podali mi diazepam i dostałam bardzo wysokiego ciśnienia prawie 200/110, gdzie zawsze mam ok 110/70-80. Powiedziałam ze wole nie ryzykować, wiem ze to niby w jakiś sposób pomaga ale nie kosztem takich problemów. Zostałam wręcz okrzyczana i pani zapytała cytuje "czy mnie to ciśnienie zabiło? ? Mówię że nie ale nawet bardzo sali operacyjnej pielęgniarki się pytały czy leki na ciśnienie zazylam[emoji32] usłyszałam ze poleżeć w domu i nic mi nie będzie.
Mam straszny metlik w głowie po przygodzie w Invicta [emoji46]
"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "