to niezłe masz to amh! sluchaj chyba jeszcze masz spore szanse!!!40 AMH O,85
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
a które wyniki masz?Dziś pojawiły się bardziej szczegółowe wyniki i może najgorzej nie będzie. Do mojej dr napiszę dopiero w czwartek (dziś miałam w pracy mnóstwo rzeczy do zrobienia)
Dzięki za pocieszenia ale podobno nie mieszczę się w żadnej skali, no i patrząc na jakość i ilość moich komórek jajowych fakty są po stronie lekarza. Natury nie oszukam, trudno trza się pogodzić .to niezłe masz to amh! sluchaj chyba jeszcze masz spore szanse!!!
Czytałam,że amh zależne jest od vit d i czasem suplementacja wpływa na wyniki ale nie wiem ile w tym prawdyto niezłe masz to amh! sluchaj chyba jeszcze masz spore szanse!!!
Owszem prawdopodobne jest... Ale patrząc na to dużo rodzin byłoby bez dzieci...pozostalaby tylko adopcja k rtora nie każda para przejdzie. pozatym szansa na związek dwójki biologicznych dzieci jest mała.... a szansa na to ze ktoś będzie szczęśliwym rodzicem duzowieksza więc ja zdecydowanie wybieram lepsze rozwiązanie...pomoc innymchyba głównie chodzi o to, że dawczyni oddje komórki nie tylko jednej parze i moze sie okazac ze np. moje dziecko zwiaze sie kiedys z kims sobie bliskim bo bedzie to człowiek z komorki tej samej dawczyni. Pewnie zaraz zostanę zalana hejtem i moze to co piszę jest mało prawdopodobne ale jest..
Ale to jest sprawa indywidualna każdy ma prawo do swojego zdania.
a ile Ci tych jajec pobierali? Mi w ostatniej 3 stymulacji juz tylko 2 a i tak lekarz mowi ze dwie szanse jeszcze są.Dzięki za pocieszenia ale podobno nie mieszczę się w żadnej skali, no i patrząc na jakość i ilość moich komórek jajowych fakty są po stronie lekarza. Natury nie oszukam, trudno trza się pogodzić .
nie, chyba nie. Ja pierwszy raz słyszę..Czytałam,że amh zależne jest od vit d i czasem suplementacja wpływa na wyniki ale nie wiem ile w tym prawdy
temat ciężki, oczywiście szacun że zostałas dawczynią. Ja miała bym problem z adopcją komórki. Prędzej adopcja, ale trzeba byc 5 lat po slubie.. my jestesmy rok.. no nic poki co wierze ze się uda z moimi starymi i słabymi komórkami..Owszem prawdopodobne jest... Ale patrząc na to dużo rodzin byłoby bez dzieci...pozostalaby tylko adopcja k rtora nie każda para przejdzie. pozatym szansa na związek dwójki biologicznych dzieci jest mała.... a szansa na to ze ktoś będzie szczęśliwym rodzicem duzowieksza więc ja zdecydowanie wybieram lepsze rozwiązanie...pomoc innym
Ale to jest sprawa indywidualna każdy ma prawo do swojego zdania.
No miałam 8 sztuk ale tylko 4 dobre, 3 się zapłodniły a dalej to wiesz jak sprawa się potoczyłaa ile Ci tych jajec pobierali? Mi w ostatniej 3 stymulacji juz tylko 2 a i tak lekarz mowi ze dwie szanse jeszcze są.
reklama
Podziel się: