reklama
hope322
Fanka BB :)
Cudownie, czekalam na Twoje i @Pixie_Dixie usg. Gratulacje kochana, oby tak dalej. I Tobie zdrowka zyczeA to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
asinka89
kochana tak mi przykro ... gdybym mogła dałabym ci moich troche ...Wiedziałam że tak będzie. Żadnych dodatkowych zarodków, żadnych szans.... Nic...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Gratulacje [emoji7]A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Bardzo mi przykro tak czekalam na dobre wiadomosci od Ciebie Powtorz jeszcze za 2 dni dla pewnosci..tuleBeta 0,456 wiem że negatywna ale nie wiem czemu taka i co teraz robić. Nie dość że jestem załamana to pogubiona
Ilona 88
Przykro mi ...Beta 0,456 wiem że negatywna ale nie wiem czemu taka i co teraz robić. Nie dość że jestem załamana to pogubiona
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Moze dopiero co byla implantacja i dopiero dzisiaj zarodek zacznie produkowac hormon? 10dpt to niby jeszcze wczesnie na beta. Nie chce Ci dawac zludnych nadziei ale sama wiesz, ze moze byc roznie..Nie wiem, nie rozumiem czemu zawsze betę miałam <<0,100 a teraz 0,456 nie wiem co to znaczy.
Nie dam rady znowu czekać nie dam rady chyba przejść znowu przez to
reklama
Olusja1987
Dasz radę kochana, na chwilę obecną musisz się pogodzić z sytuacją i jak będziesz gotowa to zaczynać od nowa. Z kolejnym podejściem będziesz miała więcej siły, więcej wiary i nowych perspektyw na powodzenie. Zawalcz. Każdej prędzej czy później się udaje.Nie wiem, nie rozumiem czemu zawsze betę miałam <<0,100 a teraz 0,456 nie wiem co to znaczy.
Nie dam rady znowu czekać nie dam rady chyba przejść znowu przez to
Podziel się: