reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
a jakie masz amh? ja mam podobnie - 38 lat, amh 0,29 i lekarz daje max 2 szanse a jak nie to kd, ale ja tez tego tematu nie moge przetrawic..
Dawno mnie nie było... Ale tyko aktywnie bo cały czas podczytywalam Was dziewczyny... jeśli pozwolisz to chciałabym się wypowiedzieć na temat komórek dawczyni... może dlatego że nia zostałam dość niedawno. Nie rozumiem dlaczego masz opory??pamiętaj że nawet z kd dzieciątko jest Twoje dzieciatko, u Ciebie będzie się rozijalo,Ty poczujesz kopniaczki i będziesz je kochać całym sercem. Kd potraktowałam jako pomoc innym w osiągnięciu szczęścia i mam nadzieję że one naprawdę komuś pomogą. Mama jest ta która rodzi...a dawczyni tylko pomaga bo tak naprawdę aby powstało dziecko z tej komórki jest potrzebne nasienie,a co za tym idzie dwoje kochających się ludzi którzy walczą o dziecko ... dlatego dziewczyny nie miejcie oporów...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry