reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mnie strasznie plecy męczą w odcinku krzyżowym. Kilka razy było mo niedobrze i 3 razy wymiotowałam. Ale plecy to okropnie czasami tak, ze ciężko mi się chodzi. I strasznie kiepsko śpię. Dzisiaj z nerwów to już w ogóle od 5 oczy jak 5 zł. Tak się cieszę na Teoje szczęście!!
A ze spaniem też mam problemy. Do tego teraz to przeziębienie doszło, wiec dzisiaj też od 5 już nie śpię. Już niedługo zobaczysz swoje szczęście, jeszcze parę godzin. Życzę powodzenia i pochwal się swoim zdjęciem :)

reklama
A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
super! kurdę a tak niedawno pamietam jak miałas transfer..

Hope322 dzięki za słowa otuchy, badania powtórzę,ale nie mam już nadziei. Nasza walka o dziecko zakończona . Wam wszystkim życzę powodzenia , może pomyślimy o adopcji, ale na tą chwilę nic nie wchodzi w rachubę.Czas teraz ciężki, zostaliśmy z długami i złamanymi sercami. Plany na przyszłość : skończę studia i powrócimy za jakiś czas do wojaży po świecie, to jest coś co sprawia mi największą radość.
Strasznie mi przykro... :-( zycze wszystkiego dobrego

Do dr Lewandowskiego możesz umówić się na transfer bez problemu . Jedyne co doktor L podchodzi tylko na podanie , a tak czy tak przypiszą ci na przygotowanie innego lekarza ... Poza tym dodatkowo trzeba zapłacić ,żeby Lewy podszedł .. ale naprawdę ma świetną rękę !!! polecam :))
Dziękuję Ci bardzo w czwartek bede dzwonic umawiac wizyte do mojej dr. Jak sie nie uda toto od razu podpytam o Lewego.

Taaak będziemy chcieli teraz wszystko na świeżo... Mimo że mam jeszcze zamrożone oocyty to chce spróbować na świeżych. Może tu jest klucz do sukcesu
Aaa i widzisz już się nie zloszcze że znowu muszę czekać..
A jak dostalas wszystkie dokumenty po rozmrozeniu Twoich konorek to nie bylo nigdzie chyba infornacji o tym aby pogorszyla sie ich jakosc,co??

kochana z mezem zmienilismy juz z kliniki najlepszej niby z essen na aachen mniejsza z poczatku było dobrze a teraz sajgon ...mam ochote ich pozabijac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa mam nad ze choc polowa refundowane macie ... Ja mialabym 50% jestem w tk

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry