reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

moj maz pyta co to znsczy wargi pionowe... i ze ma tylko zwykłe wargi ..hihi ... no mnie wychodzi zawsze po mocnym stresie ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hehehe Wytłumacz mu, że pionowe to te na dole :) On ich nie ma na szczęście. Ja opryszczkę zawsze smaruję amolem i schodzi szybko.

reklama
A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
Jak cudnie!! O mój Boże! Mam nadzieje, ze dzisiaj. Ede miała takie same wiadomości. Powiedz mi czy męczą Ciebie jakieś dolegliwości? Który to tydzień?

Hej mnie w dwóch poprzednich przy

Hej mnie w poprzednich dwóch przypadkach tak samo się stało w 3 dobie się zatrzymywały i do 5 doby dotrwał tylko jeden . Teraz lekarz kazał zrobić dna plemnika i wyszło w jednym badaniu ze hba nie jest prawidłowe i teraz w labo robią inna metoda i jak narazie w 2 dobie z 6 wszystkie się zapladniaja
Mi nic nie mówił,że plemniki są do kitu, tylko obarcza to moimi słabymi komórkami, nawet pisał o kd, ale jakoś tego jeszcze nie mogę przetrawić.

Wyszło z usg końcówka 8 tygodnia a dolegliwości nie mam praktycznie żadnych. Czasami coś mnie zmuli jak jakiś zapach nie ten poczuję ale ogólnie jest ok.
Mnie strasznie plecy męczą w odcinku krzyżowym. Kilka razy było mo niedobrze i 3 razy wymiotowałam. Ale plecy to okropnie czasami tak, ze ciężko mi się chodzi. I strasznie kiepsko śpię. Dzisiaj z nerwów to już w ogóle od 5 oczy jak 5 zł. Tak się cieszę na Teoje szczęście!!

A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
Cudo [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chcecie podejść jeszcze raz?A może zmiana lekarza..Kochana ile masz lat?jeśli wiek Ci pozwala finanse i oczywiście zdrowie zarówno psychiczne jak i fizyczne walczcie!!!trzymam mocno kciuki
To nie tyle kwestia finansowa, choć też istotna , ale realne podejście, chyba nie mam szans, mam 40 lat, zobaczę co na to inny lekarz oczywiście, komórek nie naprawię .Może dziś jeszcze patrzę na to zbyt sceptycznie i może się zbiorę w sobie albo ............

Do góry