reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no własnie wstałam.i juz była duza... mysle czy wziasc sobie heviran na to... czy nie .. ja mam te plasterki na to ale goi sie to zawsze ok 2tyg do miesiaca u mnie ..wiem ze opryszczka jest grozna w ciazy ale jak z transferem.nie mam pojecia..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mąż często ma i zovirax duo jest świetny 2-3 dni i po opryszczce

reklama
To Ty też po dwóch procedurach?
Mi mój napisał, że to wynika ze słabości komórek jajowych. Tylko dla mnie jest to mało konstruktywne, czasami zmiana leków powoduje inne dojrzewanie komórek. Także myślę,że postawił na mnie krzyżyk.
Może faktycznie lepiej nie ładować więcej kasy w inwestycje , które nie mają szans powodzenia?
Mam nadzieję i życzę z całego serca aby Tobie się udało:).
Napisz mi jeśli to nie tajemnica ile komórek Ci pobrali i ile się zapłodniło?

Tak to była druga procedura, zmiana leków, zastrzyków. Udało się uzyskać 5 komórek . Tylko dwie były dobre i dwie podano. Reszta nie rozwijała się prawidłowo. Robię betę jeszcze raz w czwartek i zobaczymy.

Przyłóż czosnek. Ja przed transferem brałam antybiotyk na zatoki i do oczu krople bo ropa oczami wychodziła. Też miałam dylemat.
no nic wziełam heviran 800.. no u mnie zawsze bardzo długo trwa zanim zejdzie to i boje sie ze moze np uszkodzic zarodek.. oj .. te zyciowe dylematy ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mnie w dwóch poprzednich przy
Napisałam do niego,że proszę o w miarę szybką wizytę, która mi to pozwoli wyjaśnić.
Poza tym napisałam do Twojego na komórkę czy nie uda się przyspieszyć terminu, myślę,że mi odpowie.Tak czułam a intuicja mnie nigdy nie zawodzi, w piątek już płakałam także dziś to bardziej na chłodno przyjednam.I tak jak myślałam dziś Pani z laboratorium inna wygadała się,że w 3 dobie stanęły, także mogli mi to powiedzieć wczora

Nie chyba narazi odpuszczę , mam dość i muszę w końcu pozbierać myśli i się wyciszyć.
Poza tym ten stres i nerwy sprawiły,że znów ważę ledwo 50 kg,co mnie już wkurza......
Nie wiem może za jakiś czas .
Moja druga połowa twierdzi,że dziecko to dar od Boga, a gdy tego daru się nie ma to i laboratorium nic nie pomoże - Ja pytam się gdzie jest Bóg gdy ludzie krzywdzą dzieci.
Hej mnie w poprzednich dwóch przypadkach tak samo się stało w 3 dobie się zatrzymywały i do 5 doby dotrwał tylko jeden . Teraz lekarz kazał zrobić dna plemnika i wyszło w jednym badaniu ze hba nie jest prawidłowe i teraz w labo robią inna metoda i jak narazie w 2 dobie z 6 wszystkie się zapladniaja

reklama
Napisałam do niego,że proszę o w miarę szybką wizytę, która mi to pozwoli wyjaśnić.
Poza tym napisałam do Twojego na komórkę czy nie uda się przyspieszyć terminu, myślę,że mi odpowie.Tak czułam a intuicja mnie nigdy nie zawodzi, w piątek już płakałam także dziś to bardziej na chłodno przyjednam.I tak jak myślałam dziś Pani z laboratorium inna wygadała się,że w 3 dobie stanęły, także mogli mi to powiedzieć wczora

Nie chyba narazi odpuszczę , mam dość i muszę w końcu pozbierać myśli i się wyciszyć.
Poza tym ten stres i nerwy sprawiły,że znów ważę ledwo 50 kg,co mnie już wkurza......
Nie wiem może za jakiś czas .
Moja druga połowa twierdzi,że dziecko to dar od Boga, a gdy tego daru się nie ma to i laboratorium nic nie pomoże - Ja pytam się gdzie jest Bóg gdy ludzie krzywdzą dzieci.

Kochana BardO mi przykro [emoji853]
a drugiej połowie powiedz ze dziecko to dar od Boga ale on ma tyle roboty na głowie,ze postanowił nauczyć lekarzy tworzenia nowego życia, przecież Mikołajowi tez rodzice pomagają! [emoji8][emoji6]
Życzę duzo siły i wierze ze w końcu sie uda!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry