reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a... DAJ spokój... jestem załamana...mam ochotę piznąć to wszystko... rozpier... mnie i mój lekarz i mój Mąż... w skrócie-jest zajebiaszczo ale przy problemach Asi nawet nie mam siły rozwijać tematu...

Ogólnie to :wodniaków nie ma;zero więcej tematu o jajowodach...gdybym sama nie zaproponowała 2 blastek to też bym nie miała;pytał mnie ile mam lat???!!! rozumisz???przecież w karcie to ma???!!! bo zapytałam o AH -NO TO STWIERDZIŁ,TAAA dobry pomysł;praktycznie ten sam protokół,zero dodatkowych badań...zrobił usg-wszystko piknie,endo cudne,jajniki czyste tylko kuwa ciąży nie ma..

no tyle...dzięki,że pytasz

Masakra;( podejscie [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To i poprosze do dopisanie do kalendarza :) 2.11 - puncja :)

W kwestii euthyroxu to ja zazywam 25. Tez bywam czesto zmeczona ale nie wiem czy to przez tarczyce czy ilosc pracy ;)

Mam ustalone z endokrynologiem, ze w momencie jak okazuje sie, ze jestem w ciazy, zmieniam dawke na 50 i umawiam sie na wizyte.

Masakra;( podejscie [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
takie podejscie jest wkurzajace ... ja w srode w klinice u meza zrobie dym .. jak tak mozna pacjena traktowac bez empatii i zrozumienia .. to juz weterynarz ma wiecej empatii do naszego kota ! niz lekarz do czlowieka..straszne

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nie wierze!! ;( tak mi przykro. Idziesz do lekarza teraz żeby wyjaśnił co poszło nie tak?
Napisałam do niego,że proszę o w miarę szybką wizytę, która mi to pozwoli wyjaśnić.
Poza tym napisałam do Twojego na komórkę czy nie uda się przyspieszyć terminu, myślę,że mi odpowie.Tak czułam a intuicja mnie nigdy nie zawodzi, w piątek już płakałam także dziś to bardziej na chłodno przyjednam.I tak jak myślałam dziś Pani z laboratorium inna wygadała się,że w 3 dobie stanęły, także mogli mi to powiedzieć wczora
Nie chyba narazi odpuszczę , mam dość i muszę w końcu pozbierać myśli i się wyciszyć.
Poza tym ten stres i nerwy sprawiły,że znów ważę ledwo 50 kg,co mnie już wkurza......
Nie wiem może za jakiś czas .
Moja druga połowa twierdzi,że dziecko to dar od Boga, a gdy tego daru się nie ma to i laboratorium nic nie pomoże - Ja pytam się gdzie jest Bóg gdy ludzie krzywdzą dzieci.

Do góry