reklama
Sylwetka86
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo kochana .... wierzę że następnym razem się uda . Ja to cała w nerwach do czwartku bo reż nie wiadomo ile zostanie z tych 6 . Trzymaj sięCześć dziewczyny, niestety nawet jeden nie dotrwał do 5 doby, także pozamiatane
Życzę wszystkim udanego dnia .
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Czemu blizniaki ? Na to przygotowana nie jestem :-)
Ja 14 dpt trzy dniowe 460 I jest jeden ... Tak czy siak gratulacje!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Daj znać co powiedziala Twoja dr. Mam nadzieję że to nic poważnego i eobrze dobrane leki pomogą!Myślałam że coś więcej na pliku pdf zobaczę. Napiszę jutro do mojej dr , może Ona kogoś poleci. Tego to się nie spodziewałam...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziękuję bardzo, będę się dzielić wszystkim informacjami, mam nadzieję ze bardziej tymi pozytywnymi niż negatywnymi. Mam pytanko ponieważ zastanawiam się czy moja beta nie jest za wysoka?. Miałam podanego 5 dniowego zarodka 4aa , jest 11 dpt a beta 629 nie jest za wysoką?
Lepiej wysoka niz miala!
Gratulacje
walczaca o szczescie
A moze jeszcze sie rozkręca?? Dwudniowy zarodek u cos tam sie jednak zadzialo.Zarodek dwudniowy a 12dpt. No niestety
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?
Ja biore thyrox 50bo niedoczynnosc odkrylam Ale los sprawil ze i naturals Sie udal Po ivf
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?
Tylko meczenie czulam Ale zwiekszyli dawke i wszy ok
reklama
hope322
Bardzo mi przykro tuleCześć dziewczyny, niestety nawet jeden nie dotrwał do 5 doby, także pozamiatane
Życzę wszystkim udanego dnia .
Podziel się: