walczaca o szczescie
Fanka BB :)
@MoKa Kochana kciuki i również czekam!!Ja tez i czekam z niecierpliwoscia na wynik pozytywny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@MoKa Kochana kciuki i również czekam!!Ja tez i czekam z niecierpliwoscia na wynik pozytywny.
Pewnych rzeczy nie przeskoczymy. Nastepnym razem przewiduje powodzenie u wszystkich ktore gnija na tym watku od kilku miesiecy pokazemy na co nas stacTaaak będziemy chcieli teraz wszystko na świeżo... Mimo że mam jeszcze zamrożone oocyty to chce spróbować na świeżych. Może tu jest klucz do sukcesu
Aaa i widzisz już się nie zloszcze że znowu muszę czekać..
"DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ :))"
Większość z nas zna ten ból i pustkę którą czujesz... trzymaj się dzielnie i wracaj do nas!no cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.
Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.
Babulec , głowa do góry !! i dla Ciebie w końcu zaświeci słoneczko ...trzymaj się :*Większość z nas zna ten ból i pustkę którą czujesz... trzymaj się dzielnie i wracaj do nas!