dżoasia
Fanka BB :)
ojej cos się dzieje? Trzymajcie się!! :*nic dziewczyny ja zmykam .. jade z mezem na ostry dyzur
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej cos się dzieje? Trzymajcie się!! :*nic dziewczyny ja zmykam .. jade z mezem na ostry dyzur
Kochana co sie dzieje trzymaj sienic dziewczyny ja zmykam .. jade z mezem na ostry dyzur
@asinka89 co się dzieje?nic dziewczyny ja zmykam .. jade z mezem na ostry dyzur
Ja nie miałamTradycyjnie już dzień dobry kochane dziś mój 7dpt. Kropeczki powinny być już zagnieżdżone. Niestety oznak jakichkolwiek brak. Mam nadzieję że po prostu należę do tych kobiet które nie mają plemienia implementacyjnego choć kurde gdzieś słyszałam że przy in vitro większość ma bo przez leki i zastrzyki mamy mocno ukrwione endo i trudno nie mieć... No nic pozostaje czekanie....
testy lct (limfocytotoksyczny), cba (cytokiny) i imk (komórki nk) i tego heilikoptera
Źle ci powiedziałam - test CBA można zrobić zamiennie z allo mlrami
nic dziewczyny ja zmykam .. jade z mezem na ostry dyzur
ja tylko na cyklu sztucznym przed transferem, a potem to rożnie było, czasem humorki dawały o sobie znać, ale to tylko jak mnie na forum nie było
Szczerze mowiac jeszcze sie nie zaglebialam w temat - pewnie bede analizowac dopiero jak bede miec wyniki w diagnostuce raczej n i e robia. Znalazlam to na liscie badan w synevo ale mam zamiar przedzwonic dopiero w przyszlym tygodniu na zwiady jak nie to w prokocimiu ponoc robia. Ale Ty jak bedziesz u Pasnika na wiz to tam na miejscu ci moga pobracA te testy Ict to co to, czy robi diagnostyka i ile się czeka na wynik?