reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nie

wiem bo nie robiłam. Od paśnika mam zlecone 4 badania ale doiero za jakieś 2 tygodnie mogę zrobić bo kazał odczekać miesiąc po łyżeczkowaniu. I nie kazał robić allo mlr tylko test lct - to ponoć można robić zamiennie :)

Acha...
Bo jak to Ci wyjdzie dobrze to szczepienia nie będą potrzebne.
A przypomnij jakie badania dobrze mieć u Paśnika na pierwszej wizycie. Bo pamietam tylko helikoptera:)

Zresetowalam mózg !! Urodze dziecko mojemu mężowi bez wzgledu na wszystko!! :-)) troszkę popilismy we dwoje, pogadalismy, póki co ja walczę za nas oboje ale mam nadzieje że do mnie dołączy :-))
No i chyba @ sie zlitowala i zawita do mnie za chwile.

I o to chodzi. :). Walczymy dalej, ten cykl będzie tym szczęśliwym dla wielu z nas .

Acha...
Bo jak to Ci wyjdzie dobrze to szczepienia nie będą potrzebne.
A przypomnij jakie badania dobrze mieć u Paśnika na pierwszej wizycie. Bo pamietam tylko helikoptera:)
testy lct (limfocytotoksyczny), cba (cytokiny) i imk (komórki nk) i tego heilikoptera :)
Źle ci powiedziałam - test CBA można zrobić zamiennie z allo mlrami :)

Dobrze jest widziec, ze nie jestem sama w swoich myslach.. do tego hormony daja tak w kosc, ze czuje sie jak wariatka
O 6tej znowu wyruszam na wizyte. Trzymajcie kciuki za estradiol i pecherzyki! Jutro jak dobrze pojdzie umawiam sie na transfer. Oby ten listopad byl szczesliwy dla Nas!
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry