reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie niewiem czy się jutro zwleke z wyra, chobóbsko mnie rozkłada.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
to wymocz nogi w gorącej wodzie, wypij dobrą herbatę z cytryną i imbirem, zjedz kanapkę z miodem lub czosnkiem a na betę idź jak się ogarniesz jutro - nie musisz być z samego rana ani na czczo :)

ja już zaczynam patrzeć na to jak @gosia321 ... nic nie planuję, bo mi się wydawało niemożliwym, że nie zajdę w ciążę zanim moja bratowa urodzi pierwsze dziecko a mały ma już ponad 3,5roku a ona na dniach rodzi drugie... mam tylko nadzieję, że do tego stycznia jak najszybciej zleci i tego się trzymam. W ogóle to mam nadzieję, że w tym stycznie będę mieć zielone światło, bo jak się okaże, że mnie szczepienia nie ominą to pewnie się nie wyrobię. Ale mam już dobry plan na kolejne podejście więc tym razem musi się udać. A jak nie to może następnym... :p Kasy mało ale to doskładam, jakoś się ułoży :D

Dżoasia a jakie masz allo mlr?

ehh dokładnie.. ja tylko staram się cokolwiek robić między podejściami i dlatego stawiam na dalszą diagnostykę :) do kolejnej róby będę przygotowana na 5 :) a jak nie wyjdzie to następnym razem nic nie bede robić tylko liczyć na cud :p bo chyba już więcej się nie da zbadać. Najwyżej jak oba transfery będą nieudane to przed kolejną procedurą wezmę się za genetykę, łącznie z diagnostyką preimplantacyjną. Po tym przewiduję brak kolejnych środków finansowych i sił psychicznych więc może pozwiedzam świat autostopem :p
Chyba nie ma co wybiegac az tak daleko w przyszlosc. Ja planuję max 2 miesiace do przodu,wiecej nie ma co :p

to wymocz nogi w gorącej wodzie, wypij dobrą herbatę z cytryną i imbirem, zjedz kanapkę z miodem lub czosnkiem a na betę idź jak się ogarniesz jutro - nie musisz być z samego rana ani na czczo :)
Mama dobra rada, dziękuję [emoji9] Jak będę na chodzie, to pojadę. Względem moich ostatnich cykli 25-26 dniowych, to na jutro mam termin okresu.

Mama dobra rada, dziękuję [emoji9] Jak będę na chodzie, to pojadę. Względem moich ostatnich cykli 25-26 dniowych, to na jutro mam termin okresu.

na takich dawkach leków raczej jest to mało prawdopodobne, żeby przyszła tak wcześnie nawet jeśli beta miałaby być negatywna.

Trzymam kciuki za wszystkie betujące jutro!!!

reklama
Do góry