Ta właśnie ty leczysz się u tej mojej byłej to pamiętam jak pisaliśmyHej ja też leczę się u tego samego lekarza.
reklama
no właśnie chodzi mi bardziej o personel poza rejestracją Nie wiem jak będzie z stymulacją bo bardzo mi zależy na wyjaśnieniu sytuacji tych moich niedrożnych jajowodów-moim zdaniem trzeba zamknąć by coś się udało-zresztą Ciepiela na pierwszych wizytach też tak mówił.A jeśli tak to pewnie zabieg i trzeba będzie odczekać No się wyjaśni jutro-dam znać oczywistaTo te same z Woj. Polskiego siedzą ale na rejestracji a inne tak spoko nie narzekam ostatnio dzwonili do mnie z Kasprzaka pytać się jak tam ciąża czy wszystko wprzadku itd ale to pani embriolog chyba robila notatki Ich tam Woj. Polskiego jest chyba z 8 denerwuje mnie taka w okularach co jak dzwoni się do nich na stacjonarny to mówi i jeszcze takie 2 ale na razie tam już nie jeżdżę więc spoko chyba mają za dużo ludzi i nie wyrabiają napisz jutro jak tam u ciebie poszło to będziesz niedługo zaczynać stymulacje?
Ja właśnie zapisałam się do tego Lekarza Medrka ja miałam tylko w 2 prenatalne i mój mąż kiedyś wizytę u Androloga i to wszystko jejku zaraz 30tc masakra leci u mnie zaczął się już 5 miesiąc 18 tydzień leci szybciutko a 2 tyg ponad jade na półowkoweJa zawsze mam tam gdzie miałaś prenatalne . Powiem Ci ze pewnie gdybym została u dr G byłoby tak samo . Lekarz nie może być od wszystkiego ... Ja do Mędrka tez idę za chwile na ostatnie trzecie w 30tc . Jego uwielbiam i mogę tez tylko polecać .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O też vitrolive? i jak tam u Ciebie sytuacja?bo nie kojarzę?Hej ja też leczę się u tego samego lekarza.
U mnie jak dr nadała mnie to miałam polipa mięśniaka dała skierowanie do szpitala że usunąć wszystko i dopiero zacząć symulacje a jeszcze miała podejrzenie że mam Wodnika w jajowodzie ale na szczęście nie Miałam usunęli mi laparoskopo polipa mięśniaka zrobili przy okazji histeroskpie a już miałam robiona raz u mnie w mieście ę szpitalu i jajowody mam drozne oba u mnie jest wszystko ok u nas problem to nasienie męża tylko.no właśnie chodzi mi bardziej o personel poza rejestracją Nie wiem jak będzie z stymulacją bo bardzo mi zależy na wyjaśnieniu sytuacji tych moich niedrożnych jajowodów-moim zdaniem trzeba zamknąć by coś się udało-zresztą Ciepiela na pierwszych wizytach też tak mówił.A jeśli tak to pewnie zabieg i trzeba będzie odczekać No się wyjaśni jutro-dam znać oczywista
Cześć dziewczyny ja mam teraz ogromnego stresa od piątku, bardzo się denerwuje czy moje zarodki dadzą radę dotrwać do tej 5 doby i czy rzeczywiście była to słuszna decyzja.
Teraz nic nie zrobię pozostało mi tylko czekanie.....ale czy oni mają rację , że jak nie dotrwa do 5 doby to i tak nie dałby ciąży.
Teraz nic nie zrobię pozostało mi tylko czekanie.....ale czy oni mają rację , że jak nie dotrwa do 5 doby to i tak nie dałby ciąży.
O też vitrolive? i jak tam u Ciebie sytuacja?bo nie kojarzę?
Dadzą radę! będzie dobrze-zobaczysz! trzymam kciuki!Cześć dziewczyny ja mam teraz ogromnego stresa od piątku, bardzo się denerwuje czy moje zarodki dadzą radę dotrwać do tej 5 doby i czy rzeczywiście była to słuszna decyzja.
Jestem po 8 komórek, 4 dojrzałe, 3 się zapłodniły i czekam czy dadzą radę do 5 doby, embriolog stwierdziła,że tak będzie najlepiej.O też vitrolive? i jak tam u Ciebie sytuacja?bo nie kojarzę?
reklama
Czytałam troszkę na necie o tym wszystkim i to nie jest takie poste jakby mogło się wydawać.Dadzą radę! będzie dobrze-zobaczysz! trzymam kciuki!
Połowa sukcesu to dobra komórka jajowa, a moje są wiekowe, wszystko zależy od stymulacji i innych mechanizmów które muszą później zadziałać.
A Ty na jakim etapie jesteś ?
Podziel się: