reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ciepiela... zapisałam się do Niego z polecenia,bo był szczęśliwy dla kumpeli-tylko ona jeszcze w moich Policach. a teraz nie wiem ...On jako człowiek i jego podejście super-tylko czasami mam wrażenie,że już za dużo ma na głowie.

Hihi Ja mówię nią niego Lowelasik . Kobitki go uwielbiają i ten jego głos i sposób mówienia [emoji846] Ja miałam u niego monitoringi przy stymulacji a prowadził Mnie Głąbowski . Oni wszyscy już niestety tam maja za dużo na głowie . Mój dr po serduszkowej wizycie powiedział ze nie da rady prowadzić mi ciąży bo ma tyle pacjentek niepłodnych . Co do Ciepieli on w moim przypadku by mi nie pomógł bo nie wierzył w moje leczenie ale podobno jak się udało to powiedział do mojego dr ze musi chyba zacząć się otwierać na nowe sposoby . U Ciebie ważne ze zaskoczyło i masz jeszcze ładne blastki. Myśle ze omówicie jutro plan na kolejny transfer co przeoczone może cos dodać i ten następny będzie już z bijącym serduszkiem . Często z mrozaczków się udaje a na świeżym nie wychodzi . Ja trzymam kciuki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To łapiesz sie na czerwiec chyba jeszcze? [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Z apki wychodzi 1 lipiec;), Ale dr powie w czwaryek , jesli zapyta ost dzuen okresu tj 23/9 i to termin Na 1/7 ;)
Ciesze sue a szukalam JuZ klinike na drugi transfer !, czytalam opinie itd , normalnie szok
Pomyslec ze transfer byl tez w lipcu kiedy drugi cud ma Sie uridzic

Czy to nie zbieg okolicznosci [emoji7]
A ty na czerwiec ? Jesli drugie ur Sie w czerwcu to msc urodzin meza a Nicole marzec miesiac ur moich Ja 26 Nicole 14[emoji7]
Mam nadzieje ze bog da mi doniesc ciaze nie jak z Nicole 35 tc koniec poprzez lozysko zle

Jak Sie czujesz? Ja normalnie nic kompletnie Ale beta wysoka,
Pamietam cie dobrze bo weszlas na forum jak Ja w 2016;)

Dr. Budzinska a chciałam od początku do dr. Cierpieli miałam polecenie od lekarza z ich kliniki na Ciepiele i Budzinska do niej był szybszy termin i dlatego zdecydowaliśmy się na nią i za pierwszym razem się udało :) ale jak mam jakieś pytanie to pisze do dr.
Miałam u niej usg przy stymulacji -i teraz tak samo przed crio ,bo do niego oczywiście nie było już terminu...fajna babka.
Super! Gratuluję :) ja mam nadzieję,że u mnie do trzech razy sztuka :)

Ja sie lecze w szpitalu i tam mi dali tak spotkanie.Zresztą u mojej gin najblizszy wolny termin dwa dni pozniej.
Jakos lepiej mi isc do szpitala tam.sie wszystko dzialo maja moje wszystkie wyniki i znaja cala historie.
Jak uważasz :) ale zawsze można iść prywatne bo dwa tyg to jednak długo. Może tak być że wszystko się rozciąga jak nie ma skurczy to jest ok i zawsze możesz nospe łyknąć ;)

Witam dziewczyny w mym 8dpt. Dziś moje skarby powinny zacząć produkować hcg tylko czy one w ogóle ze mną jeszcze są? Nie dają o sobie znać w żaden sposób a ja każdego dnia coraz bardziej tracę nadzieję i wiarę. Chciałabym już mieć betę za sobą bo nie wiem jak to psychicznie zniosę...
Ehhhh... Coraz większy pesymizm mnie dopada.
MoKa za to negatywnie myślenie powinnaś dostać po tyłku.
Teraz i tak nic nie zmienisz więc zacznij choć trochę pozytywnie myśleć i pokaż to swoim kropka :)

Miałam u niej usg przy stymulacji -i teraz tak samo przed crio ,bo do niego oczywiście nie było już terminu...fajna babka.
Super! Gratuluję :) ja mam nadzieję,że u mnie do trzech razy sztuka :)
Ja miałam na cyklu sztucznym pierwsza stymulacja nie wypal za mało pęcherzyków miałam i dr zdecydowała że poczekamy miesiąc i zwiększyła mi wtedy dawki i poszło :) fajna ale czasem mnie denerwowala nie tłumaczyła dokładnie nie robiła pomiarów tak na szybko, i dlatego też zdecydowałam się na Lekarz u mnie w mieście który bada dokładnie mierzy tłumaczy pokazuje wszystko i wizyt trwają do godziny nie to co u nich 10 może min. Niby klinika ale nie mają nawet dla kobiet w ciąży monitorka żeby patrzeć sobie na dzidzie tylko jeden dla nich. Mój gin tak ma i ja sobie leżę i widzę mogę bobasa i on i to mi się podoba i dlatego też zmieniłam. A poza tym mam czesto infekcje i nie opłacało mi się jeździć co chwila na ZS też i dlatego ta zmiana. Ale jak będziemy decydowali się na następnego bobaska ro pójdę do dr. Znowu. Mam nadzieję że w końcu będziesz miała ten szczęśliwy dzień

Hihi Ja mówię nią niego Lowelasik . Kobitki go uwielbiają i ten jego głos i sposób mówienia [emoji846] Ja miałam u niego monitoringi przy stymulacji a prowadził Mnie Głąbowski . Oni wszyscy już niestety tam maja za dużo na głowie . Mój dr po serduszkowej wizycie powiedział ze nie da rady prowadzić mi ciąży bo ma tyle pacjentek niepłodnych . Co do Ciepieli on w moim przypadku by mi nie pomógł bo nie wierzył w moje leczenie ale podobno jak się udało to powiedział do mojego dr ze musi chyba zacząć się otwierać na nowe sposoby . U Ciebie ważne ze zaskoczyło i masz jeszcze ładne blastki. Myśle ze omówicie jutro plan na kolejny transfer co przeoczone może cos dodać i ten następny będzie już z bijącym serduszkiem . Często z mrozaczków się udaje a na świeżym nie wychodzi . Ja trzymam kciuki .

:D TRAFIŁAŚ w samo sedno z tym Lowelasikiem :)) tak, jest mega sympatyczny i nigdy nie czułam się tak swobodnie na wizycie u gina jak u niego...tylko właśnie te ich zabieganie...teraz kosztowało mnie to utratę najlepszego zarodka przez niedoinformowanie. No nic ,tak jak mówisz -ważny jest plan a teraz obiecałam sobie,że nie wyjdziemy od niego póki nie dopytam o wszystko :)
Czemu nie wierzył w leczenie?

reklama
Ja miałam na cyklu sztucznym pierwsza stymulacja nie wypal za mało pęcherzyków miałam i dr zdecydowała że poczekamy miesiąc i zwiększyła mi wtedy dawki i poszło :) fajna ale czasem mnie denerwowala nie tłumaczyła dokładnie nie robiła pomiarów tak na szybko, i dlatego też zdecydowałam się na Lekarz u mnie w mieście który bada dokładnie mierzy tłumaczy pokazuje wszystko i wizyt trwają do godziny nie to co u nich 10 może min. Niby klinika ale nie mają nawet dla kobiet w ciąży monitorka żeby patrzeć sobie na dzidzie tylko jeden dla nich. Mój gin tak ma i ja sobie leżę i widzę mogę bobasa i on i to mi się podoba i dlatego też zmieniłam. A poza tym mam czesto infekcje i nie opłacało mi się jeździć co chwila na ZS też i dlatego ta zmiana. Ale jak będziemy decydowali się na następnego bobaska ro pójdę do dr. Znowu. Mam nadzieję że w końcu będziesz miała ten szczęśliwy dzień
To prawda z tym tłumaczeniem i czasem wizyt... niestety. Ale ja teraz będę walczyć o swoje...wcześniej mam wrażenie ,że trochę korzystał z mojej niewiedzy...Może przy takim nawale pacjentek wydaje im się,że pewne rzeczy są oczywiste dla nas...:(

Do góry