Ropuszka666
Fanka BB :)
Ciepiela... zapisałam się do Niego z polecenia,bo był szczęśliwy dla kumpeli-tylko ona jeszcze w moich Policach. a teraz nie wiem ...On jako człowiek i jego podejście super-tylko czasami mam wrażenie,że już za dużo ma na głowie.
Hihi Ja mówię nią niego Lowelasik . Kobitki go uwielbiają i ten jego głos i sposób mówienia [emoji846] Ja miałam u niego monitoringi przy stymulacji a prowadził Mnie Głąbowski . Oni wszyscy już niestety tam maja za dużo na głowie . Mój dr po serduszkowej wizycie powiedział ze nie da rady prowadzić mi ciąży bo ma tyle pacjentek niepłodnych . Co do Ciepieli on w moim przypadku by mi nie pomógł bo nie wierzył w moje leczenie ale podobno jak się udało to powiedział do mojego dr ze musi chyba zacząć się otwierać na nowe sposoby . U Ciebie ważne ze zaskoczyło i masz jeszcze ładne blastki. Myśle ze omówicie jutro plan na kolejny transfer co przeoczone może cos dodać i ten następny będzie już z bijącym serduszkiem . Często z mrozaczków się udaje a na świeżym nie wychodzi . Ja trzymam kciuki .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom