Ropuszka666
Fanka BB :)
Ja miałam na cyklu sztucznym pierwsza stymulacja nie wypal za mało pęcherzyków miałam i dr zdecydowała że poczekamy miesiąc i zwiększyła mi wtedy dawki i poszło fajna ale czasem mnie denerwowala nie tłumaczyła dokładnie nie robiła pomiarów tak na szybko, i dlatego też zdecydowałam się na Lekarz u mnie w mieście który bada dokładnie mierzy tłumaczy pokazuje wszystko i wizyt trwają do godziny nie to co u nich 10 może min. Niby klinika ale nie mają nawet dla kobiet w ciąży monitorka żeby patrzeć sobie na dzidzie tylko jeden dla nich. Mój gin tak ma i ja sobie leżę i widzę mogę bobasa i on i to mi się podoba i dlatego też zmieniłam. A poza tym mam czesto infekcje i nie opłacało mi się jeździć co chwila na ZS też i dlatego ta zmiana. Ale jak będziemy decydowali się na następnego bobaska ro pójdę do dr. Znowu. Mam nadzieję że w końcu będziesz miała ten szczęśliwy dzień
Kochana oni maja trzy lekrarki które nie zajmują się leczeniem niepłodności a prowadzeniem ciazy . Ja jestem na wizycie ponad godzinę . I mam naprawdę zaj.... lekarka lepszej nie mogłam sobie wymarzyć . Zawsze usg mamy na dwóch monitorach badana szyjkę i cała resztę . Wydaje mi się ze problem jest taki ze ona ma za dużo pacjentek niepłodnych jak dr Głąbowski tylko mi odrazu lekarz polecił wybrać jedna z tych trzech bo nie ma czasu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom