reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
MoKa kochana spokojnie ja też takie bóle miałam a później się okazało że było wszystko dobrze i beta pozytywna więc czekaj grzecznie ja w terminie @ byłam pewna że ja dostanę bo mnie brzuch bolał jak na @ i piersi przestawały boleć byłam na 100% pewna że zaraz przyjdzie okres a tu taki psikus i pozytywny test a zaraz później wszystkie objawy mi minęły i przez kolejne 4 tygodnie była bezobjawowa ciąża co mnie strasznie zaskoczyło

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tym razem kompletnie zero boli gdyby nie test pare dni Po okresue to bym dalej cZekala na Okres
Z Nicole mialam raz ciagnacy bol jajniki,
Nie musicie miec boli lub je miec i miec ciaze;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja byłam dziś na usg. Sara 2100 Tobiasz 1900. Z nerkami u niego lepiej i różnica to już tylko 11%. Od wczoraj okresowe bóle i twardnienie brzucha. Macica już zaczyna się szykować do porodu [emoji53][emoji17]Mam leżeć i wytrwać jeszcze chociaż z tydzień. Jutro dopiero 34 tyg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Sarunia JuZ wazy jak moja przy porodzie [emoji173]️[emoji110]️

Jak dla Mnie szczęśliwa klinika [emoji846]a kto Cie prowadzi ? Dlatego zapytałam sąsiadko [emoji16]

Ciepiela... zapisałam się do Niego z polecenia,bo był szczęśliwy dla kumpeli-tylko ona jeszcze w moich Policach. a teraz nie wiem ...On jako człowiek i jego podejście super-tylko czasami mam wrażenie,że już za dużo ma na głowie.

25 dpt bol podbrzusza klucie jajnikow juz druga dobe wiem ze kazda ma inaczej boje sie okropnie ze @ chce przyjsc ale nie moze przez leki.Wizyta serduszkowa za 2 tygodnie ja chyba do tego czasu oszaleje.
A czemu masz tak późno wizytę? Może umów się szybciej. Ja na pierwszej wizycie byłam w 20dpt pecherzyk i zarodek widziałam i serduszko po 2tyg ale juz po pęcherzykowej troche spokojniej było.

reklama
A czemu masz tak późno wizytę? Może umów się szybciej. Ja na pierwszej wizycie byłam w 20dpt pecherzyk i zarodek widziałam i serduszko po 2tyg ale juz po pęcherzykowej troche spokojniej było.
Ja sie lecze w szpitalu i tam mi dali tak spotkanie.Zresztą u mojej gin najblizszy wolny termin dwa dni pozniej.
Jakos lepiej mi isc do szpitala tam.sie wszystko dzialo maja moje wszystkie wyniki i znaja cala historie.

Do góry