reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny w mym 8dpt. Dziś moje skarby powinny zacząć produkować hcg tylko czy one w ogóle ze mną jeszcze są? Nie dają o sobie znać w żaden sposób a ja każdego dnia coraz bardziej tracę nadzieję i wiarę. Chciałabym już mieć betę za sobą bo nie wiem jak to psychicznie zniosę...
Ehhhh... Coraz większy pesymizm mnie dopada.

Kochana wiem sama po sobie nie trać nadziei.Ja na samym początku czułam wszystko a potem kompletnie nic.jeszcze na dodatek w piątek zaczęłam delikatnie plamić brzuch bolał jak na @ a dziś taka niespodzianka.Zobaczysz nosisz po serduchem swoje maleństwa.

reklama
M

Musisz myśleć pozytywnie dla swojego malenstwa! Ono rozgaszcza się w tej chwili u Ciebie w macicy i takie objawy mogą się zdarzać :-))
No mam nadzieje ze to jest tak jak piszesz.Staram sie nie panikowac ale obawy sa silniejsze.Jak mojemu m mowie ze sie boje itp to on juz ze sieje panike.
A ja wtedy sie dre ze to moja pierwsza ciaza ze skad mam wiedzieć.

Kochana wiem sama po sobie nie trać nadziei.Ja na samym początku czułam wszystko a potem kompletnie nic.jeszcze na dodatek w piątek zaczęłam delikatnie plamić brzuch bolał jak na @ a dziś taka niespodzianka.Zobaczysz nosisz po serduchem swoje maleństwa.
Kochana jest ladna rozowiutka kreseczka. Piatkowe plamienie to plamienie implantacja;) po cichutku gratuluje i czekamy do jutra na bete:) chyba ze masz u siebie w miescie calodobowe to idz dzisiaj;)

Witam dziewczyny w mym 8dpt. Dziś moje skarby powinny zacząć produkować hcg tylko czy one w ogóle ze mną jeszcze są? Nie dają o sobie znać w żaden sposób a ja każdego dnia coraz bardziej tracę nadzieję i wiarę. Chciałabym już mieć betę za sobą bo nie wiem jak to psychicznie zniosę...
Ehhhh... Coraz większy pesymizm mnie dopada.
MoKa -Aguleczka zaczęła dobrymi wiadomościami i od teraz tylko takie będą :)!

Kochana jest ladna rozowiutka kreseczka. Piatkowe plamienie to plamienie implantacja;) po cichutku gratuluje i czekamy do jutra na bete:) chyba ze masz u siebie w miescie calodobowe to idz dzisiaj;)

Jeszcze chyba nie powinnam dziękować .:) no nie mam właśnie laboratorium całodobowego,jutro rano zdrowie to bede miec wynik do 12

reklama
Do góry