reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja wiele razy choć minimalny cień bardzo chciałam widzieć i nie widziałam to nie jest kwestia chcenia. Był cień i to Ci dużą nadzieję powinno dawać.
Ja popieram @hope322 - mom zdaniem beta będzie tylko dla Ciebie miłą formalnością i o cichu już się możesz cieszyć.

Zrobię jutro bete i się okaże. W takim razie nie trace nadziei :)

reklama
25 dpt bol podbrzusza klucie jajnikow juz druga dobe wiem ze kazda ma inaczej boje sie okropnie ze @ chce przyjsc ale nie moze przez leki.Wizyta serduszkowa za 2 tygodnie ja chyba do tego czasu oszaleje.

Oczywiście że widać nawet ładnie drugą kreskę. Jak dla mnie test pozytywny i już możesz się powoli zacząć cieszyć a my Ci gratulować. Beta będzie u Ciebie tylko miłą formalnością zobaczysz.

Aaaa no to czekamy!

Dziękuje Wam kochane,umiecie podtrzymać na duchu,mam nadzieje że się nie mylicie :)
A @tamiza wczoraj pisała ze wstaje po 8 to wtedy zrobi sikacza.

Dziewczyny a te plamienia ktore ja mialam nadzieję że byly implantacyjne mogly byc @ po punkcji taka skąpą??
Po poprzedniej @ dostalam jeszcze przed testem, potem po crio tuz po odstawieniu lekow a teraz cisza... w czwartek odstawilam leki a @ nie widać,nawet mnie brzuch nie boli :/

M
25 dpt bol podbrzusza klucie jajnikow juz druga dobe wiem ze kazda ma inaczej boje sie okropnie ze @ chce przyjsc ale nie moze przez leki.Wizyta serduszkowa za 2 tygodnie ja chyba do tego czasu oszaleje.
Musisz myśleć pozytywnie dla swojego malenstwa! Ono rozgaszcza się w tej chwili u Ciebie w macicy i takie objawy mogą się zdarzać :-))

reklama
Witam dziewczyny w mym 8dpt. Dziś moje skarby powinny zacząć produkować hcg tylko czy one w ogóle ze mną jeszcze są? Nie dają o sobie znać w żaden sposób a ja każdego dnia coraz bardziej tracę nadzieję i wiarę. Chciałabym już mieć betę za sobą bo nie wiem jak to psychicznie zniosę...
Ehhhh... Coraz większy pesymizm mnie dopada.
Wiem doskonale co czujesz,ale musisz jeszcze troszkę dac im czasu :-) pamiętaj że brak objawów to też dobry znak :-)))

Do góry