reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niedlugo ja mam transfer takze spokojnie dziewczyny ja pewnie tez bede schizowac [emoji14]
@Mruch ma dzien wczesniej takze sama nie bede :)
Oj dziewczyno, mocne wrażenia Cię czekają [emoji12] Ja myślałam, że jestem opanowana, ale chyba jednak nie miałam nigdy dotąd takiego stresa.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem czy biedna @tamiza dowie się w weekend czy dopiero w poniedziałek bo z tego co pisała to mają jakiś zjeba..y system tam i nie mogła się zalogować ani zresetować hasła ani nic a infolinia im działa od poniedziałku do piątku. Ja bym ich w poniedziałek zabiła ale znacie mnie ze mną lepiej w tych kwestiach nie zadzierać bo poziom mojej agresji co do partaczy w tych kwestiach jest na takim poziomie że wystarczy słowo a wybucham i już uśmiech lekarza, pani w rejestracji czy kogokolwiek na mnie nie działa...
@tamiza wczoraj pisała, ze sikacza zrobi i czekam na to ;)

Nie wiem czy biedna @tamiza dowie się w weekend czy dopiero w poniedziałek bo z tego co pisała to mają jakiś zjeba..y system tam i nie mogła się zalogować ani zresetować hasła ani nic a infolinia im działa od poniedziałku do piątku. Ja bym ich w poniedziałek zabiła ale znacie mnie ze mną lepiej w tych kwestiach nie zadzierać bo poziom mojej agresji co do partaczy w tych kwestiach jest na takim poziomie że wystarczy słowo a wybucham i już uśmiech lekarza, pani w rejestracji czy kogokolwiek na mnie nie działa...
Wiem wiem ale wydawalo mi się że mówiła cos o sikancu na dzis ;-))

reklama
Do góry