reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczyny w mym 8dpt. Dziś moje skarby powinny zacząć produkować hcg tylko czy one w ogóle ze mną jeszcze są? Nie dają o sobie znać w żaden sposób a ja każdego dnia coraz bardziej tracę nadzieję i wiarę. Chciałabym już mieć betę za sobą bo nie wiem jak to psychicznie zniosę...
Ehhhh... Coraz większy pesymizm mnie dopada.
Moka teraz sie przyznaj ile razy wlaczalas sobie ten trening autogenny?? Masz prawo miec nerwa na wszystkich lekarzy i kogo tam jeszcze chcesz ale nie rozumiem dlaczego przekreslasz szanse juz na ciaze z dwoch ladnych zarodkow??? Nie rozumiem dlaczego caly czas watpisz w siebie i te dzieci. Musisz zmienic nastawienie bo to ju naprawde podchodzi pod depresje. Jak nie dajesz rady sama to moze idz do psychologa bo sie wykonczysz. Ja nie mowie.o nastawianiu sie ze bedzie super pieknie i na pewno zajebiscie ale musisz sie uspokoic - czytalas jak stres wplywa na ciaze? Poczytaj sobie. Martwiz sie ze nie masz zadnych objawow ale jestem ma 100% pewna ze jakbys je miala to tez bys fiksowala. Wiec wbij so ie do glowy ze brak objawow o niczym naprawde nie swiadczy i daj dzieciom troche spokoju. Zreszta ja kilka dnipo transferze tez nie moglam spac przy relanium 2x1 i ta bezsennosc byla objawem ciazy. Wiec moe trzymaj sie tego? Nie gniewaj sie ma mnie za to co pisze ale do mnie nie dociera jak mozesz az tak fiksowac.

25 dpt bol podbrzusza klucie jajnikow juz druga dobe wiem ze kazda ma inaczej boje sie okropnie ze @ chce przyjsc ale nie moze przez leki.Wizyta serduszkowa za 2 tygodnie ja chyba do tego czasu oszaleje.

A bylas u lekarza po becie? Weź sobie nospe.

A u mnie biel wizira... Pozamiatane..

Jest jeszcze nadzieja, czekamy na betę!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

25 dpt bol podbrzusza klucie jajnikow juz druga dobe wiem ze kazda ma inaczej boje sie okropnie ze @ chce przyjsc ale nie moze przez leki.Wizyta serduszkowa za 2 tygodnie ja chyba do tego czasu oszaleje.

Maleństwo się rozpycha stąd bóle. Dopóki nie ma krwi to chyba nie ma powodów do obaw. Ja bym może tylko wzięła nospe (ale za zgodą i po konsultacji z lekarzem) na zmniejszenie skurczy jeśli są. To normalne ze się boisz. Ale wierzę że to normalny, dobry objaw.

Jest dobrze też tak miałam bóle jak na @ i klucze jajników z jednej jak i drugiej, :) u mam to teraz jeszcze w drugim trymestrze ale to wszystko od tego że rośnie wszystko dobrze jest kochana :)

Dziewczyny a te plamienia ktore ja mialam nadzieję że byly implantacyjne mogly byc @ po punkcji taka skąpą??
Po poprzedniej @ dostalam jeszcze przed testem, potem po crio tuz po odstawieniu lekow a teraz cisza... w czwartek odstawilam leki a @ nie widać,nawet mnie brzuch nie boli :/

Ja myślę ze @ jeszcze dostaniesz. U mnie ostatnio w poniedzialek wieczorem już leków nie brałam a @ dopiero wczoraj przyszła i to bez większych zapowiedzi typu bóle.

reklama
Moka teraz sie przyznaj ile razy wlaczalas sobie ten trening autogenny?? Masz prawo miec nerwa na wszystkich lekarzy i kogo tam jeszcze chcesz ale nie rozumiem dlaczego przekreslasz szanse juz na ciaze z dwoch ladnych zarodkow??? Nie rozumiem dlaczego caly czas watpisz w siebie i te dzieci. Musisz zmienic nastawienie bo to ju naprawde podchodzi pod depresje. Jak nie dajesz rady sama to moze idz do psychologa bo sie wykonczysz. Ja nie mowie.o nastawianiu sie ze bedzie super pieknie i na pewno zajebiscie ale musisz sie uspokoic - czytalas jak stres wplywa na ciaze? Poczytaj sobie. Martwiz sie ze nie masz zadnych objawow ale jestem ma 100% pewna ze jakbys je miala to tez bys fiksowala. Wiec wbij so ie do glowy ze brak objawow o niczym naprawde nie swiadczy i daj dzieciom troche spokoju. Zreszta ja kilka dnipo transferze tez nie moglam spac przy relanium 2x1 i ta bezsennosc byla objawem ciazy. Wiec moe trzymaj sie tego? Nie gniewaj sie ma mnie za to co pisze ale do mnie nie dociera jak mozesz az tak fiksowac.

Przepraszam ja nie chciałam być taka bezpośrednie szczera ale w 200% zgadzam się z matką dżoasia :) jakbyś miała objawy jakiekolwiek to też byś fiksowała chyba jeszcze bardziej.

Do góry