walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Już bym ją chciala :-))Walczaca u mnie tez te bole znikly po sztucznych cyklach. @ przyjdzie pewnie nieiczekiwanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już bym ją chciala :-))Walczaca u mnie tez te bole znikly po sztucznych cyklach. @ przyjdzie pewnie nieiczekiwanie
Moze i by fiksowala ale wydaje mi sie, ze dzieki temu, ze moze sie wyrzalic ze swoich obaw na forum jest jej duzo lzej. Trzeba dac jakis upust emocjom a kto ja lepiej zrozumie jak nie my?Przepraszam ja nie chciałam być taka bezpośrednie szczera ale w 200% zgadzam się z matką dżoasia jakbyś miała objawy jakiekolwiek to też byś fiksowała chyba jeszcze bardziej.
Moze i by fiksowala ale wydaje mi sie, ze dzieki temu, ze moze sie wyrzalic ze swoich obaw na forum jest jej duzo lzej. Trzeba dac jakis upust emocjom a kto ja lepiej zrozumie jak nie my?
A bylas u lekarza po becie? Weź sobie nospe.
Nie bylam wizyte mam za dwa tyg.
Jest jeszcze nadzieja, czekamy na betę!
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
I widzicie moje czarodziejki juz mi lepiej.Jest dobrze też tak miałam bóle jak na @ i klucze jajników z jednej jak i drugiej, u mam to teraz jeszcze w drugim trymestrze ale to wszystko od tego że rośnie wszystko dobrze jest kochana
Zachęcam do wpisywania się do kalendarza na bete
Zaczynam dziewiąty [emoji847]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"