reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to tuż tuż - damy radę! Nasze kropki też muszą!!!
Nie potrafię optymistycznie myśleć. Wolę nastawiać się na porażkę i mieć niespodziankę, niż napalać się, że będzie ok, a później rozczarowanie. U mnie jak zwykle, jestem już w łóżku i zamiast kimac, to snuje jakieś dziwne scenariusze i myśli.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam to samo i też od godziny w łóżku walczę ze sobą bo spać nie mogę. Jedyne na czym się potrafię tak naprawdę skupić to jak odzyskać kasę za te błędy w klinice i co powiedzą mi prawdziwi specjaliści. Myślę tylko o tym co zrobię już po teście żeby mieć już wszystko zaplanowane bo inaczej wpadnę w depresję po kolejnej porażce.
Chciałabym ale po prostu nie potrafię uwierzyć że to akurat ja bym miała takie szczęście żeby mi się udało przy tym wszystkim co zjeb..li w klinice :(
Reszta dziewczyn chyba ma nas za nienormalne [emoji12] No cóż, zachowania człowieka w stresowych sytuacjach są nie do przewidzenia.

Cześć dziewczyny ja też zaliczam się do tego grona lekko swirnietych i już nie śpię.Leżę i myślę jak przetrwamy jutrzejszy dzień i betowanie. W pracy będę sama, to nie będę miała czasu na myślenie o innych sprawach niż służbowe. Najgorsze będzie to czekanie i zaglądanie na wynik. Wczoraj jak jechaliśmy do rodziców i wracaliśmy strasznie mnie mdlilo. Maz jak przyspieszał czy wchodził w zakret to myślałam że będę wymiotowac- oby to był powód!!! a nie wynik leków które biorę.

Cześć dziewczyny ja też zaliczam się do tego grona lekko swirnietych i już nie śpię.Leżę i myślę jak przetrwamy jutrzejszy dzień i betowanie. W pracy będę sama, to nie będę miała czasu na myślenie o innych sprawach niż służbowe. Najgorsze będzie to czekanie i zaglądanie na wynik. Wczoraj jak jechaliśmy do rodziców i wracaliśmy strasznie mnie mdlilo. Maz jak przyspieszał czy wchodził w zakret to myślałam że będę wymiotowac- oby to był powód!!! a nie wynik leków które biorę.

Dziewczyny nam pytanie, do punkcji nie powinno się mieć pomalowanych paznokci i wszystko grzecznie zmylam . Czy teraz już malujecie paznokcie , czy czekacie?

Dziewczyny nam pytanie, do punkcji nie powinno się mieć pomalowanych paznokci i wszystko grzecznie zmylam . Czy teraz już malujecie paznokcie , czy czekacie?
U mnie w klinice nie wymagali nie pomalowanych paznokci, także lakier miałam przed, w trakcie i po.

reklama
Do góry