reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Noo jak dowiadujesz sie od jogos bliskiego ze spodziewa sie dziecka to juz wogole trauma. Ja tak mialam 2 tygodnie po ostatniej porazce brat sie pochwalil oczywiscie sztuczny usmiech i gratulacje ale prawdziwe uczucie to noz w serce. Ale to mi pomoglo pozbyc sie takiej zazdrosci bo stwierdzilam ze nie moge tak zyc. Oczywiscie caly wieczor najpierw przeryczalam
Ja sobie powtarzam że z nowym rokiem też będę mogła się pochwalić moja ciąża po udanym podejściu i tej myśli się trzymam

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sobie powtarzam że z nowym rokiem też będę mogła się pochwalić moja ciąża po udanym podejściu i tej myśli się trzymam

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz nie zakladam ze z nowym rokiem bo dupa z tego jest teraz zakladam ze bedzie wtedy kiedy bedzie :D nie mam juz dat bo to zbedne nakrecanie sie

Czy ktos jeszcze chce dolaczyc do naszej forumowej grupy na fb jesli tak dajcie znac otworze ja zeby mozna bylo dolaczyc i zobaczyc z kim sie rozmawia tu na forum :)

0

Załączniki

• czym_sie_rozni_wsciekla_kobieta_od_2015-01-01_21-14-36.jpg
    czym_sie_rozni_wsciekla_kobieta_od_2015-01-01_21-14-36.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 341
Ostatnia edycja:
Ja już też nie nakręcam się i nie nastawiam... ja tylko układam sobie plany B,C i D no i układam plan zemsty....

Zobacz załącznik 827430
O to to dokladnie
Padlam :D :D rozwalasz mnie Mokka ty zlosniku mamy ze soba chyba wiele wspolnych cech osobowosci. Tez jestem zlosnik mega i jak trzeba to dojebie z buta jak mnie ktos wkurwi tylko nie okazuje tego tak czesto jak ty. Hehe bo ja taki cichutki anioleczek z dusza diabla

reklama
Do góry