Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Bardzo dobry u mnie bylo 7,9 i pasnik mowil ze jak na ciaze to idealnie
To super . Czekam teraz na pozostałe wyniki i dreszczyk emocji jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobry u mnie bylo 7,9 i pasnik mowil ze jak na ciaze to idealnie
Ile zaplacilas za te podstawowe badania i gdzie je robilas??
No u mnie też lipa, przed rozmrozeniem byłam posiadaczką 5 mrozakow, po rozmrazaniu został tylko jeden zarodek zdatny do transferu. Myślałam, że w razie wu, będzie coś jeszcze w zanadrzu, a zostałam bez zarodków i bez kasy i podobnie jak Ty to nasze ostatnie podejście.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oo to widze przygotowania pelna para super! Mysle ze teraz macica troche sobie przypomniala po co jest i nastepnego kropusia przyjmie goscinnie! Ale Wam dziewczyny zazdraszczam, ze mozecie tak z cyklu na cykl dzialac... ja mam chyba pecha o po kazdej probie wychodzi 3 miesiace przerwy, ciagnie sie jak flaki bleee
dzieki, o aptekach nawet nie pomyslalam .U mnie w aptekach większości przyjmują.
Mi wujek jebnął że przyjedzie do mnie najwcześniej na chrzciny. Tak się wkur...łam że mu powiedziałam żeby nie był taki pewny że jak kiedyś będą to w ogóle go zaproszę. No i poszłam szlochać do łazienki
ja luteine bralam , a prolutex wzielam p oddaniu krwi nieco pozniejCzy jakaś dobra dusza może mi powiedzieć czy mam brać z rana progesteron przed badaniem Jego poziomu czy dopiero po?
I ktory wychodzi w badaniu a który nie?
Liczę na Was dziołchy
Wiem że Ty dobrze wykorzystujesz ten czas i to jest najwazniejsze :-))Oo to widze przygotowania pelna para super! Mysle ze teraz macica troche sobie przypomniala po co jest i nastepnego kropusia przyjmie goscinnie! Ale Wam dziewczyny zazdraszczam, ze mozecie tak z cyklu na cykl dzialac... ja mam chyba pecha o po kazdej probie wychodzi 3 miesiace przerwy, ciagnie sie jak flaki bleee
Im bliżej finału, tym bardziej przeżywam. Leżę jeszcze w łóżku i planuję dzień, muszę wypełnić każdą minutę, żeby się nie zadręczac. Narazie to prócz leżenia nic mi się nie chce, bo poszłam spać koło 3 i jestem niedojebana. Jeszcze pogoda taka, że z domu nie wychodz.Znam to uczucie doskonale gdy nie masz "zapasu" i wiesz że wszystko zależy od skarbów we mnie i w Tobie. Dlatego musi być dobrze!