reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ile zaplacilas za te podstawowe badania i gdzie je robilas??

Badania robiłam w diagnostyce, zapłaciłam 650zl. W sumie było 6 badań. U mnie i tak główny powód to endometrium ale doszłam do wniosku że mam spokojniejsze serce jak wiem że te podstawowe rzeczy też mam przebadane.

No u mnie też lipa, przed rozmrozeniem byłam posiadaczką 5 mrozakow, po rozmrazaniu został tylko jeden zarodek zdatny do transferu. Myślałam, że w razie wu, będzie coś jeszcze w zanadrzu, a zostałam bez zarodków i bez kasy i podobnie jak Ty to nasze ostatnie podejście.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Oo to widze przygotowania pelna para:) super! Mysle ze teraz macica troche sobie przypomniala po co jest i nastepnego kropusia przyjmie goscinnie! Ale Wam dziewczyny zazdraszczam, ze mozecie tak z cyklu na cykl dzialac... ja mam chyba pecha o po kazdej probie wychodzi 3 miesiace przerwy, ciagnie sie jak flaki bleee

Mam nadzieję, że właśnie po tej cb macica zaczęła sobie przypominać po co ja mam :). Rozumiem Cię doskonale z tym czekaniem, też miałam a to lyzeczkowanie a to ciążę pozamacziczne, itp. Ale ten czas staraj się wykorzystać na lepsze przygotowanie do kolejnego podejścia (wiem że to już robisz) i na nadrobienie zaległości we wszytkim co lubisz robić :)

U mnie w aptekach większości przyjmują.

Mi wujek jebnął że przyjedzie do mnie najwcześniej na chrzciny. Tak się wkur...łam że mu powiedziałam żeby nie był taki pewny że jak kiedyś będą to w ogóle go zaproszę. No i poszłam szlochać do łazienki :(
dzieki, o aptekach nawet nie pomyslalam .

Oo to widze przygotowania pelna para:) super! Mysle ze teraz macica troche sobie przypomniala po co jest i nastepnego kropusia przyjmie goscinnie! Ale Wam dziewczyny zazdraszczam, ze mozecie tak z cyklu na cykl dzialac... ja mam chyba pecha o po kazdej probie wychodzi 3 miesiace przerwy, ciagnie sie jak flaki bleee
Wiem że Ty dobrze wykorzystujesz ten czas i to jest najwazniejsze :-))
Cala noc chyba czytalam internet o tw klasyfikacje zarodkow... wiecie chyba jednak wole mniej wiedziec :-))

Cały czas myślę tak, że nie daj Boże się nie uda to przynajmniej w kwestii macierzyństwa zrobiliśmy wszystko. Nie będziemy mieć do siebie pretensji. Rozmawiamy na ten temat , staramy się nie oddalać od siebie. Cały czas mamy nadzieję.... Adopcja - trudny temat u nas. Ale jak udało mi się męża namówić na in vitro , to może ....Tym razem jestem dziwnie spokojna .Mogłabym już dziś zrobić sikacza ale boje sie.Skupiam się na pisaniu pracy magisterskiej.

reklama
Znam to uczucie doskonale gdy nie masz "zapasu" i wiesz że wszystko zależy od skarbów we mnie i w Tobie. Dlatego musi być dobrze!
Im bliżej finału, tym bardziej przeżywam. Leżę jeszcze w łóżku i planuję dzień, muszę wypełnić każdą minutę, żeby się nie zadręczac. Narazie to prócz leżenia nic mi się nie chce, bo poszłam spać koło 3 i jestem niedojebana. Jeszcze pogoda taka, że z domu nie wychodz.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry