Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koleżanki koleżankami, kuzynki w podobnym wieku kuzynkami, ale moja siostrzenica, której tyłek i gile spod nosa wycierałam - nawet ona. A ma dopiero 21 lat i nie była to wpadka tylko świadoma decyzja.Mnie ostatnio szwagierka "ucieszyła" że znowu jest w ciązy i starali się strasznie długo bo 4 miesiące. jak nam o tym powiedziała to spojrzałam na mojego męża i serce mi pękło...
A może poproś gina o progesteron w zastrzykach podskórnych. Wiem, że taki jest. Zapomniałam tylko nazwy.Dziewczyny zaczynam się martwić bo tak od wczoraj a dziś to szczególnie tak po godzinie, dwóch albo trzech od podania progesteronu w tym żelu/kremie strasznie mi go dużo wychodzi w takich grudkach z powrotem serio mam wrażenie jakby cały wychodził i się boję że się nie wchłania w takiej sytuacji czy może sam lek się wchłania tylko ten ala krem zostaje? Dziś aż wzięłam dodatkowego dupka bo się martwię żeby nie mieć za małego progesteronu. Zaraz po transferze tak nie miałam tylko teraz
Po badaniuCzy jakaś dobra dusza może mi powiedzieć czy mam brać z rana progesteron przed badaniem Jego poziomu czy dopiero po?
I ktory wychodzi w badaniu a który nie?
Liczę na Was dziołchy
We wtorek obie zrobimy betę. Idziemy przez to razem. Po wczorajszej załamce wiem, że głowa do góry i do przodu. Kropki się trzymają więc czym mam się łamać.To u mnie trudno stwierdzić bo mnie na razie zalewa głównie ten progesteron czy krem z niego. Wszystko wyjaśni się za 4 dni...
Ja dziś w nocy wreszcie dostałam @, od poniedziałku leki do crio. Moja dr przeanalizowała moja sprawę z inną dr z kliniki i próbujemy działać każda strona na endo: plastry, doustnie i dowcipnie .
Wczoraj zadbalam tez o żeby, usunelam kamień, sprawdziłam wszystkie i jeszcze w nadchodzącym tygodniu muszę pilnie jeden wyrwać. Powiedziałam lekarzowi ze staram się o ciążę i stwierdził, że nie podejmie się leczenia bo jest to tylko strata moich pieniędzy (ok.2000zl) a jak nic nie zrobię a on z znienacka zacznie boleć to w ciąży prawie nic nie mogą pomóc (szczególnie w 1 i 3 trymestrze).
No to super że działasz!! U mnie nadal czas oczekiwania na wredna @... no i niepewność czy w ogole bedxie owulacja.
A jezeli o leki chodzi to cos zmienialas?? Jakie masz? I zostaly Wam.dwa mrozaki?