reklama
dżoasia
Fanka BB :)
jeśli wcześniej aż tak cię nie zalewał to może to być toTo u mnie trudno stwierdzić bo mnie na razie zalewa głównie ten progesteron czy krem z niego. Wszystko wyjaśni się za 4 dni...
babulec
Zaciekawiona BB
Ja też miałam 6a w drugiej dobie. Może przynajmniej MoKKi będziesz szczęściarzemjeśli wcześniej aż tak cię nie zalewał to może to być toczekam w tobą do tego wtorku i mam dobre przeczucia
ostatnio zarodek się późno "obudzil" a teraz miałaś super szybkie - przynajmniej tego 6A
w drugiej dobie maluchy mają z reguły po 4 komórki a u ciebie miał już 6 i to z rana
![]()
babulec
Zaciekawiona BB
My też wszystkie kciukamy za toJa mam nadzieję, że oba skarby zostaną ze mną, choć jak widać co że jest super zarodek jeszcze niestety pewności nie daje...
dżoasia
kochana ty idź już spaćJa mam nadzieję, że oba skarby zostaną ze mną, choć jak widać co że jest super zarodek jeszcze niestety pewności nie daje...
dżoasia
jak pójdziesz do labo zaraz z rana to nie bierz, zaaplikuj zaraz po badaniuCzy jakaś dobra dusza może mi powiedzieć czy mam brać z rana progesteron przed badaniem Jego poziomu czy dopiero po?
I ktory wychodzi w badaniu a który nie?
Liczę na Was dziołchy![]()
Widzę że jutro betujesz, życzę powodzenia. Miałyśmy transfer tego samego dnia ja też mogłabym iść jutro ale strach jest większy i pójdę chyba dopiero w poniedziałek. Co do badania progesteronu to aplikuj wszystko po laboratorium, tak sugerował mi lekarz.Czy jakaś dobra dusza może mi powiedzieć czy mam brać z rana progesteron przed badaniem Jego poziomu czy dopiero po?
I ktory wychodzi w badaniu a który nie?
Liczę na Was dziołchy![]()
reklama
Podziel się: